Brunch Buffet
Een gevarieerd Brunch Buffet, ideaal voor rond het middaguur.
Soep
- Naar keuze tomatensoep, groentesoep, champignonsoep of kippensoep
Brood en Beleg
- Assortiment mini broodjes wit – bruin
- Mini Croissants
- Mini zoete broodjes assortiment
- Jam, Margarine en Roomboter
- Kaas :Jong, Oud en Brie
- Vlees : Boerenham, Fricandeau en Rosbief
- Vis : gerookte zalm
- Saladebar met huzarensalade, groene slamix en rauwkost
- Vers fruitsalade
Warme gerechten:
- “Scrambled Eggs” met daarin gebakken spek
- Kipsaté – 2 stokjes kipsaté en pindasaus
- Beenham – Warme beenham overgoten met honing-mosterdsaus
- Oma’s frieten met mayonaise
Leverbaar vanaf 30 personen
Prijs per persoon € 29,50
WIKIPEDIA:
Brunch is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd.
Het woord stamt uit het Engels en is samengesteld (een portmanteau) uit breakfast (ontbijt) en lunch. De historie van het woord brunch is niet precies bekend; mogelijk kwam het reeds in de 17de eeuw voor. Een brunch wordt soms op zaterdagochtend, maar bijna uitsluitend op zondagochtend georganiseerd. In restaurants wordt de brunch meestal vanaf 10 à 11 uur ’s ochtends aangeboden, maar over het algemeen is ook een latere maaltijd die het ontbijt en de lunch combineert een brunch te noemen.
Al naargelang de grootte van de brunch, zal de hoeveelheid en het aantal soorten voedingsmiddelen evenredig zijn. Vaak zijn minimaal aanwezig: diverse soorten brood, zoals croissants, harde broodjes, suikerbrood,krentenbrood, melk, thee of koffie en jus d’orange, yoghurt of kwark, kaas, boter, (gekookte) eieren, vleeswaren zoals rosbief, paté en ham, zoet beleg zoals jam, honing en hagelslag. Bij een brunchworden zowel koude als warme gerechten geserveerd.
Soms organiseert men een brunch voor een bijzondere gelegenheid met een speciaal gedekte tafel, kunstig gevouwen, in kleur harmoniërende servetten en speciaal servies met luxe bestek.
Vragen? Bel ons:
0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER TER AAR