Abrahampop huren – Nieuwkoop

Bij de Party Regelaar kunt u een leuke in het oog springende Abraham pop huren voor Nieuwkoop en omgeving. Wij bieden verschillende soorten Abrahampoppen aan om te huren. De leukste is natuurlijk wel de grootste Abrahampop. Deze is 4,5 meter hoog! Opvallend en leuk.

Abrahampop eenvoudig aansluiten:

De opblaasbare Abrahampop is eenvoudig op de zetten. De Abrahampop wordt geleverd in een handige compacte zak. De blower die er los wordt bijgeleverd sluit u makkelijk aan op de ‘inlaat’ van de Abrahampop. De stekker gaat in het stopcontact en door middel van de lucht die er wordt geblazen, zal de Abrahampop zich vullen en groot worden!
Belangrijk is dat de Abrahampop wordt vast gezet met de bijgeleverde scheerlijnen en haringen die in de grond geslagen kunnen worden

Andere opblaasfiguren:

Bent u opzoek naar andere soorten leuke en opvallende opblaasfiguren om te huren voor een leuk feestje?

KLIK HIER VOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN

Wat kost het om een Abrahampop te huren?

De grootste Abrahampop die u kunt huren is 4,5 meter hoog. Deze kost 50,00 euro ex. 21% BTW

Zelf ophalen of laten bezorgen?

U kunt eenvoudig de Abrahampop die u wilt huren zelf bij ons op komen halen. Echter kunnen wij tegen een geringe meerprijs de Abrahampop bij u afleveren en zelfs opzetten en aansluiten voor u.

Wij kunnen leveren in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij leveren eigenlijk in Alphen aan den Rijn en de wijde omgeving. Bijvoorbeeld: Ter Aar, Nieuwkoop, Woubrugge, Leimuiden, Aalsmeer, de Kwakel, Uithoorn, Boskoop, Bodegraven en Gouda. Ook wel Zuid – Holland en het Groene Hart van de Randstad.

Meer informatie:

T: 0172- 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

specificaties

Afmeting opgeblazen: 4,5 meter
Afmeting opgerold: nvt
Gewicht object: ca. 10 kg
Gewicht blower: – wattage 1,5 kg – 380 watt
Opzettijd: ca. 5 minuten

Een Abrahampop huren Alphen aan den Rijn en omgeving is altijd een goed idee voor een feestje en voor iemand die 50 jaar wordt!

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven