Babyborrel organiseren

Een kindje geboren! Een bijzondere tijd. Uw leven staat op z’n kop. En natuurlijk wilt u dat met iedereen vieren, maar vraag is: haalt u de tijd vandaan? U wilt een babyborrel organiseren in uw huis? Vertel de Party Regelaar wat u wilt en wij regelen alles voor u! Muisjes en ballonnen, lekkere hapjes en champagne, maar ook gezellige bediening, zodat u onbezorgd kunt genieten. U hoeft alleen te zorgen voor uw kersverse gezinnetje!
De Party Regelaar regelt de complete catering bij u thuis, daardoor was een babyborrel organiseren nog nooit zo eenvoudig.

Wat heb ik nodig voor het organiseren van een babyborrel?

Dat hangt af van uw wensen en de mogelijkheden bij u thuis. Hoeveel gasten verwacht u op de babyborrel? Over het algemeen heb je wat extra (sta) tafels en wat stoelen nodig. Wil je ook koffie en thee schenken tijdens de babyborrel? Misschien wordt het echt alleen een borrel met een hapje.
Wat dacht je van lekkere hapjes? Babybonbonnetjes, of een lekkere bitterbal….. Een babyborrel organiseren is vaak maatwerk. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Voordelen Babyborrel organiseren:

  • alle belangstellende komen tegelijk op een dag, zodat u niet weken achter elkaar bezoek ontvangt.
  • maar 1 keer de overlast van drukte en rommel.
  • wij zorgen dat alles snel weer weg en opgeruimd is.
  • Via de Party Regelaar loopt alles soepel en zonder zorgen.

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

U weet wie u uit wil nodigen op uw babyborrel. Doe dit wel minimaal 3 weken van te voren en vraag eventueel bij verhindering om een afzeg berichtje. De rest voor het organiseren van de babyborrel regelen en verzorgen wij voor u, zodat de gasten worden voorzien van een hapje en een drankje door ons enthousiaste catering team. Naderhand ruimen wij alles van de babyborrel weer op en nemen alles mee; alsof er niets gebeurt is!

Geen eigen locatie voor een babyborrel?

Wanneer uw thuissituatie zich niet leent om een babyborrel te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant, waar wij regelmatig een verjaardag organiseren, maar een babyborrel organiseren is daar erg gezellig en praktisch. Informeer naar deze mogelijkheden!

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een babyborrel te organiseren. Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven