Opzoek naar een ballonnenboog in Alphen aan den Rijn of omgeving?

Een ballonnenboog op maat en naar wens geleverd. Voor uw feest, winkel, bruiloft of bedrijf kunt u bij de Party Regelaar al een ballonnenboog bestellen voor de prijs van € 100,- ! (prijzen zijn exclusief btw.) Een opvallend mooie ballonnenboog, in de kleuren die u wilt uitstralen, recht voor de deur als promotiestunt en versiering! De Party Regelaar biedt u vele goedkope en opvallend mooie ballondecoraties.
Aankleding voor uw entree nodig? Rode loper, afzetpaaltjes? KLIK HIER

Wij kunnen voor u ballonpilaren of heliumballonnen leveren in Alphen aan den Rijn. Een ballonpilaar is een prachtig opvallende versiering, die makkelijk verplaatsbaar is. Een ballonpilaar is 2.40m hoog met een meter grote ballon op de top. Mooi bij de ingang of in uw filiaal. Ook kunnen wij voor uw bedrijf of bruiloft in Alphen aan den Rijn ballontoefjes leveren. Hierbij kunt u denken aan ballonversieringen aan het plafond, op tafels, bij de kassa, kleedruimte, showroom etc. Tevens kunt u de Party Regelaar inschakelen in Alphen aan den Rijn om uw complete winkel, bedrijf, instelling of privé feest te versieren met ballonslingers.

Heeft u binnenkort een bruiloft?

Denkt u dan eens aan prachtige roze-witte ballonversieringen op uw locatie!
Met als romantische klap op de vuurpijl……heliumballonnen oplaten in de vorm van een hartje!
Alles voor een opvallend feestelijk Alphen aan den Rijn!

Levering:

Wij leveren mooie vrolijke ballonnen, ballondecoraties, ballonversieringen, ballontrossen, heliumballonnen in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Bodegraven, Boskoop, Reeuwijk, Gouda, Woubrugge, Leimuiden en alle tussenliggende plaatsen.
Vraag naar de bezorgkosten buiten deze regio.
Wanneer er andere wensen zijn voor een ballonboog of andere ballondecoraties in Alphen aan den Rijn of omgeving dan horen wij dat graag en kunnen wij de ballonnen op maat en naar wens maken om uw feest te voorzien van mooie decoratie met ballonnen

Wat is de prijs van een ballonnenboog die je levert in Alphen aan den Rijn. Ballonnendecoratie bestellen in Alphen aan den Rijn, wat kost dat eigenlijk? Ballonversiering huren voor bruiloft in Alphen aan den Rijn of omgeveing? Ballon winkel nodig? of misschien een ballonnenboog winkel in Alphen aan den Rijn? Je kunt ook ballonnenpilaar inhuren in Alphen aan den Rijn maar natuurlijk ook een ballonnenboog of ballonnendecoratie kun je in huren in Alphen aan den Rijn!

WIKIPEDIA:

Een ballon (Frans: ballon = bal) is een met een gas of water gevulde huls. Het woord ballon wordt in het Nederlands voor twee soorten ballonnen gebruikt. Dit artikel gaat over de kleine ballon die als speelgoed wordt gebruikt.
Speelgoedballonnen zijn gemaakt van rubber en kunnen met de mond worden opgeblazen. Ze worden op kinderfeestjes vaak gebruikt als versiering. Ook zijn er variété-artiesten die ze gebruiken om figuren mee te maken (ballonmodelleren)

Luchtpomp

Voor het oppompen van speelgoedballonnen zijn handpompjes in de handel. Zie een voorbeeld van een dergelijk pompje in de illustratie. Bij dit ontwerp schuift de zuiger over de uitlaatopening heen en weer, het aldus openend en sluitend.

Gasvulling

Deze kleine ballonnen worden dikwijls gevuld met een gas dat lichter is dan lucht zodat ze opstijgen.
Vroeger werden ballonnen soms gevuld met waterstof, ook gas dat thuis uit de gaskraan kwam werd wel gebruikt. Vanwege het brandgevaar is tegenwoordig alleen helium toegestaan, dat is veel duurder maar onbrandbaar. De druk op de gasleiding thuis is trouwens onvoldoende om een ballon te vullen.
Met gas gevulde ballonnen kunnen afhankelijk van de omstandigheden een aantal uren blijven zweven. Er zijn ook zogenoemde folieballonnen die gevuld met helium meerdere dagen in de lucht kunnen blijven.

Wedstrijden

Ballonnetjes kunnen gebruikt worden voor ballonwedstrijden. Aan de ballon wordt dan een koord met een kaartje geknoopt met het adres van de eigenaar. De vinder wordt verzocht dit terug te sturen met vermelding waar de ballon werd gevonden. De persoon waarvan de ballon het verst komt, heeft gewonnen.

Milieu

Ballonwedstrijden vormen een belasting voor het milieu. Naar schatting bereikt 90% tot 95% van de opgelaten ballonnen 8 km hoogte. Daar spatten ze uit elkaar en uiteindelijk komen alle ballonnetjes weer op aarde of op zee. Latexballonnen verteren in zee pas na ongeveer vier jaar. Ondertussen worden zij door dieren als voedsel gezien met wellicht de dood tot gevolg, bij een dwergpotvis bijvoorbeeld door het blokkeren van de maag. De ballonflarden, linten en plastic sluiters spoelen vaak aan op het strand waar dieren er ook in verstrikt kunnen raken.

Geschiedenis

De luchtballon van rubber is uitgevonden door de bekende onderzoeker en uitvinder Michael Faraday in 1824. Hij gebruikte hem voor experimenten met waterstofgas.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven