Barbecuen verzorgd door de Party Regelaar

Barbecuen verzorgd door de Party Regelaar bij mensen thuis en bedrijven op eigen locatie

Niets is leuker dan in de zomermaanden heerlijk buiten te kunnen eten. En wat is er nou lekkerder dan een heerlijke barbecue? Maar niet iedereen heeft zin om zelf de barbecue te regelen, het vlees en de vis in te kopen, en alle bijbehorende salades en sauzen te maken. Gelukkig kan de Party Regelaar dit allemaal voor je regelen, zodat je optimaal kunt genieten van je eigen barbecue.

De Party Regelaar biedt namelijk de mogelijkheid om een barbecue te verzorgen op locatie. Dit kan zowel bij particulieren als bij bedrijven plaatsvinden. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een geschikte buitenruimte en de Party Regelaar doet de rest.

Vlees en vis

Op het gebied van vlees en vis biedt de Party Regelaar een ruime keuze aan verse producten van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan heerlijke sappige hamburgers, malse kipspiesjes en verse vissoorten zoals zalm en garnalen. Maar ook voor vegetariërs zijn er genoeg opties, zoals bijvoorbeeld groentespiesjes en halloumi.

Bij de barbecue horen natuurlijk ook diverse salades en sauzen. De Party Regelaar heeft hier ook aan gedacht en biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende salades, zoals bijvoorbeeld een frisse groene salade, aardappelsalade en pastasalade. Daarnaast zijn er ook verschillende sauzen beschikbaar, zoals knoflooksaus, satésaus en barbecuesaus.

Het mooiste van alles is dat de Party Regelaar ook nog eens een kok meeneemt die de barbecue volledig verzorgt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het aansteken van de barbecue en het bereiden van het vlees of de vis. De kok zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt bereid, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het heerlijke eten en gezellige samenzijn met vrienden, familie of collega’s.

Al met al is de Party Regelaar een ideale optie als je een barbecue wilt organiseren, maar zelf niet het gedoe van het regelen van alles wilt hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is een geschikte locatie te regelen en de Party Regelaar doet de rest. Met verse vlees- en vissoorten, diverse salades en sauzen en een kok die alles voor je bereidt, is een barbecue verzorgd door de Party Regelaar een gegarandeerd succes.

BBQ Pakketten

 

Barbecuen verzorgd door de Party Regelaar
Schuiven naar boven