Compleet verzorgde BBQ in Leiden

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Wilt u graag een BBQ organiseren die compleet verzorgd wordt door een specialist in de regio Leiden?  Ontdek dan de catering mogelijkheden van de Party Regelaar! Eén van onze meest smakelijke vormen van catering op locatie in de omgeving van Leiden is de mogelijkheid tot het organiseren van een BBQ die compleet verzorgd is met alles erop en eraan. Loopt het water u al in de mond?

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Een BBQ compleet verzorgd met alles erop en eraan in Leiden en omstreken

Als wij bij de Party Regelaar in Ter Aar alles erop en eraan beloven, dan komen we die belofte ook na! Of u nu een BBQ organiseert voor een grote of kleine groep of dat er vegetarische eters van de partij zijn, wij houden met alles rekening. In overleg stellen we een pakket naar wens samen met smakelijk vlees, salades, brood en sauzen van hoogwaardige kwaliteit. Kiest u voor een van onze standaard BBQ-pakketten? Ook dan is uw BBQ in Leiden, Alphen aan den Rijn of een andere locatie in de buurt compleet verzorgd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Texas style BBQ op uw door ons georganiseerde themafeest?

Vraag naar de mogelijkheden voor uw compleet verzorgde BBQ

Geniet van een BBQ die compleet verzorgd is op de door u gekozen locatie in de buurt van Leiden en u heeft verder geen omkijken naar uw feest. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door De Partyregelaar uit Ter Aar. Of u nu in Ter Aar, Leiden, Alphen aan den Rijn of een andere stad woont, wij zorgen voor een compleet verzorgd BBQ-menu op locatie. In nauw overleg met u wordt alles door ons geregeld, van aankleding tot het menu en zelfs personeel om uw gasten in hun behoeften te voorzien. Voor het reserveren en samenstellen van een smakelijk feest neemt u contact met ons op via 0172 65 38 56 of vult u ons contactformulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@partyregelaar.nl.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven