Uw BBQ compleet verzorgd in regio Utrecht

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Zoekt u een bedrijf waardoor de catering en meer voor uw BBQ compleet verzorgd kan worden in regio Utrecht? Dan kunt u bij ons terecht! Het vakkundige team van Party Regelaar uit Ter Aar regelt de complete catering voor uw BBQ in onder andere Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam en omgeving. Het maakt voor ons niet uit wat uw budget voor catering is en hoe groot of juist klein u uw BBQ in regio Utrecht wilt hebben: wij zorgen ervoor dat uw avond of middag compleet verzorgd wordt! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag, om uw BBQ onvergetelijk te maken.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Uw BBQ wordt ieder seizoen compleet verzorgd door ons team in Utrecht

Een goede catering voor uw BBQ in de omgeving van Utrecht vindt u zonder twijfel bij ons. U heeft de keuze uit verschillende barbecuepakketten wanneer u kiest voor een BBQ die compleet door ons verzorgd wordt op een locatie naar keuze in regio Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue voor uw bedrijfsfeest in Utrecht. Wij hebben een team van fantastische chefs die deze hapjes voor u klaarmaakt en de catering voor uw BBQ in Utrecht zo goed mogelijk verzorgt. Geef van tevoren aan hoeveel gasten u verwacht, waar de BBQ plaatsvindt en of u eventueel nog andere materialen nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een winterbarbecue wilt organiseren, heeft u een tent nodig en warmtelampen zijn eveneens een goed idee. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen en we zorgen zelf voor de op- en afbouw van de materialen.

Wij zijn actief in een brede regio

Wilt u een BBQ op een andere locatie geven, zoals in Amsterdam, Nieuwkoop of Alphen aan den Rijn? Ook dat is mogelijk, aangezien we in een zeer brede regio opereren. U kunt het feest zo uitgebreid vormgeven als u zelf wilt. Naast materialen en catering voor uw BBQ in regio Utrecht of elders, zorgen wij er desgewenst bijvoorbeeld ook voor dat compleet entertainment voor zowel volwassenen als kinderen verzorgd wordt. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw BBQ niet compleet verzorgd wordt met onze catering uit Utrecht! Jong en oud zal zonder twijfel een geweldige en smaakvolle middag of avond beleven.

Kies alvast uw favoriete hapjes uit

Met onze catering voor uw BBQ bent u verzekerd van een BBQ die compleet verzorgd wordt in bijvoorbeeld Ter Aar of Utrecht. Buigt u zich over de gastenlijst en de uitnodigingen, dan regelen wij de rest. Na afloop maken wij bovendien alles schoon. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kostenindicatie. Als u speciale wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, door te bellen naar 0172 65 38 56 of door een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl. Ons team gaat graag met u in gesprek.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven