BBQ compleet verzorgd in regio Utrecht

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Bent u op zoek naar een bedrijf waarbij uw BBQ compleet verzorgd wordt in Utrecht? Stop dan met zoeken! Bij de Party Regelaar uit Ter Aar regelen we de complete catering voor uw BBQ in Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam en omgeving. U vertelt ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag om uw BBQ zo spetterend mogelijk te maken! Het maakt voor ons niet uit wat uw budget is en hoe groot of klein u uw BBQ in Utrecht wilt hebben, want wij zorgen ervoor dat deze compleet verzorgd wordt! Een goede catering voor uw BBQ in de omgeving van Utrecht heeft u bij ons gevonden.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Uw BBQ wordt compleet verzorgd door ons team in Utrecht

Als u kiest voor een BBQ die compleet door ons verzorgd wordt op een locatie zoals Utrecht, heeft u de keuze uit verschillende barbecuepakketten. Wij hebben een team vol fantastische chefs die deze hapjes dan voor u maken en uw catering voor een BBQ in Utrecht zo goed mogelijk verzorgen. Geef van tevoren aan hoeveel mensen u verwacht, waar de BBQ plaatsvindt en of u eventueel nog andere materialen van ons nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een winterbarbecue wilt organiseren, begrijpen wij dat u ook een tent of warmtelampen nodig heeft. Deze kunnen wij allemaal voor u regelen en we zorgen zelf voor de op- en afbouw hiervan. Wilt u een BBQ op een andere locatie geven, zoals in Amsterdam, Nieuwkoop of Alphen aan den Rijn? Ook dat kan aangezien we in een zeer brede regio opereren. U kunt het feest zo gek maken als u het zelf wilt. Naast materialen en catering voor uw BBQ in Utrecht, regelen wij bijvoorbeeld ook complete entertainment voor zowel volwassenen als kinderen. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw BBQ niet compleet, tot in de puntjes, verzorgd wordt met onze catering uit Utrecht!

Kies uw hapjes en laat alles door ons regelen

Met onze catering voor uw BBQ bent u verzekerd van een compleet verzorgde BBQ in Ter Aar of Utrecht. Als u zich buigt over de gastenlijst en de uitnodigingen, regelen wij de rest en na afloop maken wij alles schoon. Wat wilt u nog meer? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een goede kostenindicatie. Als u speciale wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier ,door te bellen naar 0172 65 38 56 of een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven