BBQ op locatie in Amsterdam

BBQ organiseren op locatie in Amsterdam

Bij de Party Regelaar uit Ter Aar kunt u een BBQ laten organiseren op locatie, zoals in Amsterdam en omgeving. Als Party Cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen en het bereiden van eten op locatie. Het organiseren van een BBQ doen wij voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u graag meer over de diverse diensten die wij verlenen om uw BBQ op locatie in Amsterdam zo succesvol mogelijk te maken!

BBQ voor uw bedrijf organiseren op een locatie in Amsterdam

Met name voor bedrijven is een BBQ een leuke en ontspannende manier om een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren op een locatie als Amsterdam. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw BBQ op uw eigen locatie. U krijgt geen zwartgeblakerd vlees voor u, maar u bent gegarandeerd van mals en sappig vlees dat naar meer smaakt!

Verschillende drankjes

Ook kunt u bij de Party Regelaar terecht voor verschillende drankjes en de complete verzorging van alcoholische en niet-alcoholische versnaperingen. Denk daarbij aan een biertapinstallatie of een grote koelkast. Statafels, bierbanken of picknicksets zijn tevens een welkome aanvulling.

BBQ organiseren Amsterdam

Bij de Party Regelaar kunt u een BBQ laten organiseren voor in Amsterdam en omgeving. Als Party Cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van en het bereiden van eten op locatie. Het organiseren van een BBQ doen wij voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht.

Drankjes:

Ook kunt u bij de Party Regelaar terecht voor het verzorgen van de drankjes en de complete verzorging daarvan. Denk daarbij aan een biertapinstallatie, een grote koelkast. Maar ook statafels, bierbanken of picknick sets zijn een welkome aanvulling.

Bedrijfs BBQ organiseren:

Met name voor bedrijven is het een leuke en ontspannende manier om een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw BBQ op uw eigen locatie. Geen zwart geblakerd vlees, maar mals en sappig vlees wat naar meer smaakt!

Barbecuepakketten

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het samenstellen van een BBQ-pakket. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft en u bepaalt zelf welke hapjes u lekker vindt voor op de barbecue. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met de voorbereidingen en zorgen we dat u de meest malse stukken vlees krijgt met de juiste hoeveelheid marinade en kruiden voor uw BBQ op locatie in Amsterdam.

Complete verzorging

De Party Regelaar staat garant voor lekkere en gezonde BBQ op een locatie naar keuze, in bijvoorbeeld Amsterdam. Tevens regelt de Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten garen. Onze attente cateringmedewerkers voorzien uw gasten  van een heerlijk verfrissend drankje. De BBQ bereiden we met de grootste zorg voor u en presenteren we op de juiste manier. In overleg met u stellen we een barbecuepakket samen dat precies aan uw wensen voldoet: we bieden vele mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Bij ons kunt u ook terecht voor vele extra mogelijkheden voor uw BBQ op locatie in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan extra vegetarische items op de BBQ. Zijn er visliefhebbers of houdt u meer van een malse steak op de BBQ? Ook dat is mogelijk. Omdat het weer niet altijd meezit in Nederland, kunt u bij slecht weer of bij een winterbarbecue gebruikmaken van het grote assortiment tenten en heaters. Uw gasten staan hierdoor warm en droog. Naast tenten en heaters huurt u bij ons ook:

  • Statafels
  • Koelkasten
  • Zitplaatsen
  • Borden en bestek
  • Glaswerk
  • Tenten

Waar organiseren wij een BBQ?

De Party Regelaar komt naar u toe deze zomer! Wij komen graag bij u voor een feestje. Vaak werken wij in Utrecht en Alphen aan den Rijn en omgeving, bijvoorbeeld in Nieuwkoop, Ter Aar, Aalsmeer, de Kwakel, Boskoop, Bodegraven, Leimuiden, Woubrugge, Gouda, Reeuwijk en het Groene Hart van de Randstad. Het organiseren van een BBQ op een locatie in Amsterdam is een veelomvattend gebeuren; de barbecue moet van A tot Z kloppen. De barbecuespecialisten van de Party Regelaar kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen.

Hoe werkt de organisatie?

Bij de Party Regelaar wordt een barbecue organiseren op locatie in Amsterdam eigenlijk heel simpel. Eerst worden in overleg met u het BBQ-pakket samengesteld. Die pakketten bestaan, naast het vlees voor de barbecue, uit heerlijke barbecuesalades, sauzen, versgebakken brood en huisgemaakte kruidendip. Daar blijft het niet bij, want wat is een BBQ zonder goede gasbarbecue? Ook de barbecue met gas zit standaard bij ons barbecuemenu inbegrepen. Oftewel: het wordt een verzorgde barbecue aan huis. Wij gebruiken het lekkerste vlees voor de BBQ. Barbecueën wordt zo een waar feestje! Het enige dat wij niet kunnen garanderen is de zon, maar die begint bij een goede sfeer tijdens het barbecueën van u en uw gasten vanzelf te schijnen. Om er toch zeker van te zijn dat uw gasten droog blijven, hebben wij vele maten en soorten tenten in ons assortiment. Natuurlijk kunt u bij de Party Regelaar ook goed terecht voor het inrichten van de tent of uw ruimte bij uw BBQ op locatie in Amsterdam. Geen enkel feest in Amsterdam is meer hetzelfde!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren als u een BBQ op locatie in Ter Aar, Amsterdam, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht of elders wilt organiseren. U kunt bij ons een offerte aanvragen en een indicatie krijgen van de kosten. Ook kunt u al per telefoon of per e-mail uw aanvraag doen of uw vragen stellen. U bereikt ons op 0172 65 38 56 of info@partyregelaar.nl. Het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven