Uw BBQ compleet verzorgd in of nabij Nieuwkoop

Wilt u graag dat uw BBQ compleet verzorgd wordt door een specialist in Nieuwkoop en omgeving? Dan eindigt uw zoektocht bij de Party Regelaar in Ter Aar! Wij zijn gespecialiseerd in BBQ-catering in de wijde omgeving van Alphen aan den Rijn.

Uw BBQ compleet verzorgd in Nieuwkoop en omstreken

Bij de Party Regelaar kunt u compleet verzorgd een BBQ laten organiseren in Nieuwkoop en omgeving. Als partycateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen en bereiden van eten op locatie. Het verzorgen van BBQ-catering doen wij bovendien zowel voor grote als voor kleine groepen in regio Alphen aan den Rijn.

Bedrijfs-BBQ organiseren

Een BBQ organiseren is een leuke en ontspannende manier voor het vieren van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. In een ongedwongen sfeer organiseren wij een compleet verzorgde BBQ op uw eigen locatie. Geen zwartgeblakerd vlees, maar mals en sappig vlees dat naar meer smaakt!

Verzorging van dranken

Bij het verzorgen van een BBQ-catering hoort ook het verzorgen van dranken en toebehoren, zonder drankjes is uw feest in de omgeving van Alphen aan den Rijn immers niet compleet. Denk bij toebehoren aan biertapinstallaties of grote koelkasten, maar ook aan statafels, bierbanken of picknicksets.

BBQ-pakketten

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het samenstellen van uw BBQ-catering, bijvoorbeeld via onze BBQ-pakketten, die u kunt bestellen voor uw feest in of nabij Aalsmeer, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn.

Complete verzorging

Een BBQ van ons cateringbedrijf staat garant voor lekker en gezond eten. Tevens verzorgt Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten vers bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten garen. Onze attente cateringmedewerkers zorgen ondertussen voor een heerlijk verfrissend drankje. De verse etenswaren worden met de grootste zorg bereid en netjes gepresenteerd. In overleg kunt u een BBQ-pakket samenstellen dat volledig aan uw wensen voldoet. Hiervoor bieden wij vele mogelijkheden.

Onze extra mogelijkheden

Wij bieden verschillende extra mogelijkheden voor BBQ-catering in regio Alphen aan den Rijn. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische etenswaren. Zijn er visliefhebbers of heeft u liever een malse steak? U kiest zelf uit de mogelijkheden bij het selecteren van uw BBQ-pakket. De extra mogelijkheden hebben niet alleen betrekking op het eten, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een tent of heater. Dit komt goed van pas omdat het weer in Nederland niet altijd meezit. Denk qua extra mogelijkheden ook aan:

 • Statafels
 • Koelkasten
 • Zitplaatsen
 • Borden en bestek
 • Glaswerk

Uw BBQ-catering compleet verzorgd in de regio’s Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn

Ons personeel komt graag op uw feestje! Vaak verzorgen wij BBQ-catering in Alphen aan den Rijn en omgeving. Denk hierbij onder andere aan de volgende locaties:

 • Nieuwkoop
 • Ter Aar
 • Aalsmeer
 • De Kwakel
 • Boskoop
 • Bodegraven
 • Leimuiden
 • Woubrugge
 • Gouda
 • Reeuwijk

Alles volledig naar eigen wens

Het organiseren van BBQ-feesten en -partijen is een veelomvattend gebeuren; het moet van A tot Z kloppen. Deze zorg kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij maken een BBQ organiseren heel simpel! U geeft aan welke vlees- en vissoorten, sauzen, salades en wat voor brood u wilt en wij regelen de rest. Uiteraard wordt ook een gas-BBQ meegeleverd op uw locatie in de omgeving van Nieuwkoop wanneer u bij ons een compleet verzorgd BBQ-arrangement afneemt. Er is slechts één ding dat wij niet kunnen garanderen en dat is de zon, maar die begint bij een goede sfeer op uw BBQ-feest vanzelf te schijnen!

Vraag direct een offerte aan voor uw BBQ

Als u in de omgeving van Nieuwkoop woont en verzekerd wilt zijn van een BBQ die compleet verzorgd wordt, vraagt u een offerte aan bij Party Regelaar in Ter Aar. De organisatie van uw feest is bij ons in zeer goede handen. Neem telefonisch contact met ons op via 0172 65 38 56 of e-mail naar info@partyregelaar.nl om de mogelijkheden voor BBQ-catering in regio Alphen aan den Rijn te bespreken en een offerte aan te vragen, of vul ons contactformulier in.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven