Compleet verzorgde BBQ organiseren in of nabij Nieuwkoop

Wilt u graag dat uw BBQ compleet verzorgd wordt door een specialist in Nieuwkoop en omgeving? Dan eindigt uw zoektocht bij de Party Regelaar in Ter Aar! Wij zijn gespecialiseerd in BBQ-catering in de wijde omgeving van Alphen aan den Rijn.

Uw BBQ compleet verzorgd in Nieuwkoop en omstreken

Bij de Party Regelaar kunt u compleet verzorgd een BBQ laten organiseren in Nieuwkoop en omgeving. Als party cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen en bereiden van eten op locatie. Het organiseren van een BBQ doen wij bovendien zowel voor grote als voor kleine groepen.

Bedrijfs BBQ organiseren

Een BBQ organiseren is een leuke en ontspannende manier voor het vieren van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. In een ongedwongen sfeer organiseren wij een compleet verzorgde BBQ op uw eigen locatie. Geen zwartgeblakerd vlees, maar mals en sappig vlees dat naar meer smaakt!

Verzorging van dranken

Bij het verzorgen van een BBQ catering hoort ook het verzorgen van dranken en toebehoren, zonder deze is uw feest in de omgeving van Alphen aan den Rijn niet compleet. Denk bij toebehoren aan biertapinstallaties of grote koelkasten, maar ook aan statafels, bierbanken of picknick sets.

BBQ-pakketten

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het samenstellen van uw BBQ-catering, bijvoorbeeld via onze BBQ-pakketten, die u kunt bestellen voor uw feest in of nabij Aalsmeer, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn.

Complete verzorging

Een BBQ van ons cateringbedrijf staat garant voor lekker en gezond eten. Tevens verzorgt Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten vers bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten garen. Onze attente cateringmedewerkers zorgen ondertussen voor een heerlijk verfrissend drankje. De verse etenswaren worden met de grootste zorg bereid en netjes gepresenteerd. In overleg kunt u een BBQ-pakket samenstellen dat volledig aan uw wensen voldoet. Hiervoor bieden wij vele mogelijkheden.

Onze extra mogelijkheden

Wij bieden verschillende extra mogelijkheden voor bij uw BBQ. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische etenswaren. Zijn er visliefhebbers of heeft u liever een malse steak? U kiest zelf uit de mogelijkheden bij het selecteren van uw BBQ-pakket. De extra mogelijkheden hebben niet alleen betrekking op het eten, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een tent of heater. Dit komt goed van pas omdat het weer in Nederland niet altijd meezit. Denk qua extra mogelijkheden ook aan:

 • Statafels
 • Koelkasten
 • Zitplaatsen
 • Borden en bestek
 • Glaswerk

Uw BBQ-catering compleet verzorgd in de regio Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn

Ons personeel komt graag op uw feestje! Vaak verzorgen wij BBQ-catering in Alphen aan den Rijn en omgeving. Denk hierbij onder andere aan de volgende locaties:

 • Nieuwkoop
 • Ter Aar
 • Aalsmeer
 • De Kwakel
 • Boskoop
 • Bodegraven
 • Leimuiden
 • Woubrugge
 • Gouda
 • Reeuwijk

Alles volledig naar eigen wens

Het organiseren van BBQ-feesten en -partijen is een veelomvattend gebeuren; het moet van A tot Z kloppen. Deze zorg kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij maken een BBQ organiseren heel simpel! U geeft aan welke vlees- en vissoorten, sauzen, salades en wat voor brood u wilt en wij regelen de rest. Uiteraard wordt ook een gas-BBQ meegeleverd op uw locatie in de omgeving van Nieuwkoop wanneer u bij ons een compleet verzorgd BBQ-arrangement afneemt. Er is slechts één ding dat wij niet kunnen garanderen en dat is de zon, maar die begint bij een goede sfeer op uw BBQ-feest vanzelf te schijnen!

Vraag direct een offerte aan voor uw BBQ

Als u in de omgeving van Nieuwkoop woont en verzekerd wilt zijn van een BBQ die compleet verzorgd wordt, vraag dan een offerte aan bij Party Regelaar in Ter Aar. De organisatie van uw feest is bij ons in zeer goede handen. Neem telefonisch contact met ons op via 0172 65 38 56 om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen of vul ons contactformulier in.

Wikipedia:

Een barbecue (afgekort: BBQ of bbq; vaak foutief als “barbeque” geschreven) is een gebruiksvoorwerp waarmee men vlees en andere voedingsproducten kan bereiden door deze te roosteren. Deze kooktechniekwordt ook wel grillen genoemd.
Barbecueën wordt vaak aangegrepen voor een sociaal gebeuren. Vaak worden er gasten uitgenodigd. De combinatie van het buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren.

Geschiedenis

Toen in het Neolithicum het vuur werd ontdekt bracht dit verschillende nieuwe mogelijkheden voor de holenmens in die tijd. In combinatie met de uitvinding van het vuursteenmes kon vlees van het vel worden ontdaan, in stukken worden gesneden, en op een spit worden klaargemaakt. Dit zorgde ervoor dat het vlees makkelijker verteerd kon worden aangezien geroosterd vlees makkelijker verteerbaar is dan rauw vlees.
In de 17e eeuw waren rond de Caribische eilanden Franse en Engelse boekaniers actief. Ze namen van inheemse piraten de techniek over om vlees, vooral van varkens, langzaam te roosteren om het langer houdbaar te maken. Vermoedelijk is ook het woord, dat via hetSpaanse barbacoa in het Engels terechtkwam, van Indiaanse afkomst: bijvoorbeeld bij de Taino-indianen betekent barabicu ‘het heilige vuurbed’.

Levering:

Wij leveren mooie vrolijke ballonnen, ballondecoraties, ballonversieringen, ballontrossen, heliumballonnen in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Bodegraven, Boskoop, Reeuwijk, Gouda, Woubrugge, Leimuiden en alle tussenliggende plaatsen.
Vraag naar de bezorgkosten buiten deze regio.
Wanneer er andere wensen zijn voor een ballonboog of andere ballondecoraties in Bodegraven of omgeving dan horen wij dat graag en kunnen wij de ballonnen op maat en naar wens maken om uw feest te voorzien van mooie decoratie met ballonnen

Wat is de prijs van een ballonnenboog die je levert in Bodegraven. Ballonnendecoratie bestellen in Alphen aan den Rijn, wat kost dat eigenlijk? Ballonversiering huren voor bruiloft in Bodegraven of omgeveing? Ballon winkel nodig? of misschien een ballonnenboog winkel in Bodegraven? Je kunt ook ballonnenpilaar inhuren in Alphen aan den Rijn maar natuurlijk ook een ballonnenboog of ballonnendecoratie kun je in huren in Bodegraven!

WIKIPEDIA:

Een ballon (Frans: ballon = bal) is een met een gas of water gevulde huls. Het woord ballon wordt in het Nederlands voor twee soorten ballonnen gebruikt. Dit artikel gaat over de kleine ballon die als speelgoed wordt gebruikt.
Speelgoedballonnen zijn gemaakt van rubber en kunnen met de mond worden opgeblazen. Ze worden op kinderfeestjes vaak gebruikt als versiering. Ook zijn er variété-artiesten die ze gebruiken om figuren mee te maken (ballonmodelleren)

Luchtpomp

Voor het oppompen van speelgoedballonnen zijn handpompjes in de handel. Zie een voorbeeld van een dergelijk pompje in de illustratie. Bij dit ontwerp schuift de zuiger over de uitlaatopening heen en weer, het aldus openend en sluitend.

Gasvulling

Deze kleine ballonnen worden dikwijls gevuld met een gas dat lichter is dan lucht zodat ze opstijgen.
Vroeger werden ballonnen soms gevuld met waterstof, ook gas dat thuis uit de gaskraan kwam werd wel gebruikt. Vanwege het brandgevaar is tegenwoordig alleen helium toegestaan, dat is veel duurder maar onbrandbaar. De druk op de gasleiding thuis is trouwens onvoldoende om een ballon te vullen.
Met gas gevulde ballonnen kunnen afhankelijk van de omstandigheden een aantal uren blijven zweven. Er zijn ook zogenoemde folieballonnen die gevuld met helium meerdere dagen in de lucht kunnen blijven.

Wedstrijden

Ballonnetjes kunnen gebruikt worden voor ballonwedstrijden. Aan de ballon wordt dan een koord met een kaartje geknoopt met het adres van de eigenaar. De vinder wordt verzocht dit terug te sturen met vermelding waar de ballon werd gevonden. De persoon waarvan de ballon het verst komt, heeft gewonnen.

Milieu

Ballonwedstrijden vormen een belasting voor het milieu. Naar schatting bereikt 90% tot 95% van de opgelaten ballonnen 8 km hoogte. Daar spatten ze uit elkaar en uiteindelijk komen alle ballonnetjes weer op aarde of op zee. Latexballonnen verteren in zee pas na ongeveer vier jaar. Ondertussen worden zij door dieren als voedsel gezien met wellicht de dood tot gevolg, bij een dwergpotvis bijvoorbeeld door het blokkeren van de maag. De ballonflarden, linten en plastic sluiters spoelen vaak aan op het strand waar dieren er ook in verstrikt kunnen raken.

Geschiedenis

De luchtballon van rubber is uitgevonden door de bekende onderzoeker en uitvinder Michael Faraday in 1824. Hij gebruikte hem voor experimenten met waterstofgas.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven