Bourbon Whiskey Proeverij

Wij kunnen voor u een heerlijke Bourbon whiskey proeverij organiseren als u bijvoorbeeld in het thema USA Amerikawilt blijven. Maar ook op elk ander feestje is dit leuke proeverijtje in te zetten.

Tasting
We proeven in originele ‘tasting’ glazen en gieten de glazen zeker niet tot de rand vol. We proeven 5 verschillende soorten Amerikaanse Bourbon Whiskey’s. Dit is een totaal andere smaakbeleving dan de bekende Schotse of Ierse whisky’s.

Proeverij
De bourbon whiskey proeverij wordt begeleid door een enthousiaste whisky-liefhebber. Hij verteld het verschil en het ontstaan van de verschillende soorten Amerikaanse Whiskey.

Bekende Merken
Amerika kent vele soorten en merken bourbons. De meeste bekende zijn Jack

Daniels en Jim Bean.
Maar er zijn nog zoveel meer soorten en smaken te ontdekken!
Wij dagen je uit om deze smaaksensatie aan te gaan!

Proeverij inzetten
Afhankelijk van het soort feest of evenement, is deze proeverij op verschillende manieren in te zetten.
De proeverij duurt ongeveer 1.5 – 2 uur, waarbij de gasten kunnen proeven aan de proeftafel.

LET OP : Al vanaf € 12,50 per persoon.

Bourbon whiskey (bron froot.nl)
De bourbon wordt in bepaalde staten van de Verenigde Staten gestookt. De naam mag alleen gebruikt worden voor Amerikaanse whiskeys die minstens twee jaar in geblakerde eikenhouten vaten gerijpt hebben en die ten minste 51% maïs bevatten. Het bekende whiskeymerk Jack Daniëls, is officieel ook een bourbon, maar omdat deze whiskey wordt gefilterd door een drie meter dikke laag houtskool van esdoorn, wordt dit een Tennessee whiskey genoemd, naar de staat waar de distilleerderij staat. Er zijn dus heel wat verschillende soorten whisky’s, met elk weer verschillende manieren waarop ze gemaakt worden, wat zorgt voor hun unieke smaak. het verschil tussen whisky en whiskey is simpelweg het land van herkomst!

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven