Bruiloft organiseren

U gaat trouwen! Een bijzondere tijd. Uw leven staat op z’n kop. En natuurlijk wilt u dat met iedereen vieren. Maar waar haalt u de tijd vandaan? U wilt een bruiloft organiseren in uw huis? Vertel de Party Regelaar wat u wilt en wij regelen alles voor u! Ballonnen, lekkere hapjes en champagne, gezellige bediening en onbezorgd genieten.

In welke plaatsen organiseren wij een Bruiloft:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.

Wat heb ik nodig voor het organiseren van een bruiloft?

Dat hangt af van uw wensen, de mogelijkheden bij u thuis en hoeveel gasten u verwacht op de bruiloft. Over het algemeen heb je wat extra (sta) tafels en wat stoelen nodig. Wil je ook koffie en thee schenken tijdens de bruiloft, of hou je het echt alleen bij een borrel?
Wat dacht je van lekkere hapjes? Bonbons? Of toch een bitterbal? Een bruiloft organiseren is vaak maatwerk. Zoveel mensen, zoveel wensen!
Naast de materialen zoals bijvoorbeeld een ballonnenboog of luxe entree bieden wij ook volledige service voor uw bruiloft. Wij regelen een ceremoniemeester en zelfs een fotograaf!

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

U weet wie u uit wil nodigen op uw bruiloft. Doe dit wel minimaal 3 weken van te voren en vraag eventueel bij verhindering om een afzeg berichtje. De rest voor het organiseren van de bruiloft regelen en verzorgen wij voor u. De gasten worden voorzien van een hapje en een drankje door ons enthousiaste catering team. Naderhand ruimen wij alles van de bruiloft weer op en nemen alles mee; alsof er niets gebeurt is!

Geen eigen locatie voor een bruiloft?

Wanneer uw thuissituatie zich niet leent om een bruiloft te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant waar regelmatig een verjaardag maar ook een bruiloft wordt georganiseerd.
Ook kunt u uw bruiloft organiseren op een andere prachtige locatie d.m.v. plaatsbare tenten. Informeer naar deze mogelijkheden!

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven