Catering in Alphen aan den Rijn en omstreken

Eigen horeca locatie

Maatwerk arrangementen

Losse producten inhuren

De Party Regelaar is het bedrijf voor catering in Alphen aan den Rijn en omstreken. Sinds 2001 hebben wij  ervaring in cateringservice en dit doen we helemaal naar uw wens. Of u nu voor een groot of klein feest of andere gelegenheid een cateringdienst nodig heeft, wij regelen het allemaal! Woont u in Leiden of omgeving en wilt u binnenkort catering laten komen? Vraag ons dan voor de verzorging van lekkere hapjes of een volledig buffet. Uw vraag is onze zorg.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Het bedrijf voor elke catering in Leiden en omgeving

Als u woonachtig bent in Boskoop,  Alphen aan den Rijn of een andere plaats in de buurt van ons bedrijf in Ter Aar, dan profiteert u van de mogelijkheid tot verse catering op locatie! Wij komen bij u op locatie in bijvoorbeeld Leiden en nemen de volledige catering  uit handen. We bieden losse hapjes, complete buffetten, lunches, desserts en verschillende drankmogelijkheden en toebehoren. Daarnaast organiseert de Party Regelaar zelfs live cooking-programma’s, walking diners, volledig verzorgde BBQ’s en nóg leuker, een ware food market! Kiest u voor een arrangement waarbij ons personeel het organiseren, de aankleding en het serveren u uit handen neemt? Of huurt u liever alleen onze materialen? Aan u de keuze!

Laat uw hapjes verzorgen door ons bedrijf!

Ons personeel komt graag op uw feest of partij in de buurt van Leiden om de catering te verzorgen. Party Regelaar in Ter Aar zorgt ervoor dat uw gasten niets tekortkomen terwijl u geniet! Ontdek snel al onze cateringmogelijkheden en kijk wat het beste op uw wensen aansluit. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via 0172 65 38 56 of stuur een e-mail naar info@partyregelaar.nl of vul ons contactformulier in, dan stellen we in overleg uw catering samen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven