Catering inhuren in regio Amsterdam

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Als u catering wilt inhuren in of om het mooie Amsterdam, schakelt u het team van Party Regelaar uit Ter Aar in. Onze koks maken de lekkerste gerechten klaar, waar u samen met uw gasten heerlijk van zult smullen. Of u nu een verjaardag, een bruiloft of een ander evenement of feest organiseert: voor de catering zit u bij ons ongetwijfeld goed.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Schakel ons in wanneer u catering wilt inhuren in regio Amsterdam

Wilt u broodjes bestellen voor de lunch tijdens een teambuildingdag van uw medewerkers? Of heeft u iets te vieren en wilt u ’s avonds een warm buffet laten komen voor de hele familie? Wat uw wensen ook zijn, voor het inhuren van catering in regio Amsterdam kunt u bij ons bedrijf uit Ter Aar terecht. Wilt u echt iets aparts doen? Dan is een winterbarbecue organiseren misschien wel een idee. Wij verzorgen alles wat u nodig heeft: natuurlijk de barbecue en het eten en drinken, maar desgewenst ook een tent en kachels. U schakelt ons tevens in voor het organiseren van een bedrijfsfeest in de Randstad en voor alle andere denkbare feesten en partijen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u catering wilt inhuren voor uw feest in Amsterdam en omstreken, gaan wij graag met u in gesprek. U kiest uw favoriete gerechten uit en wij zorgen ervoor dat u op het gewenste tijdstip kan aanschuiven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0172 65 38 56 of door een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl. We horen graag waar we u mee mogen helpen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven