Catering in Leiden en omstreken

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Al sinds 2001 verzorgen we bij de Party Regelaar catering in Leiden en omstreken. Voor elke cateringwens, groot of klein, bent u bij ons aan het juiste adres! Viert u binnenkort een verjaardag of jubileum en wilt u lekkere hapjes of een volledig buffet serveren? Organiseert u een personeelsvergadering en regelt u de lunch? Uw vraag is onze zorg.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Het bedrijf voor elke catering wens in Leiden en omgeving

Als u woonachtig bent in Leiden, Alphen aan den Rijn of een andere plaats in de buurt van ons bedrijf in Ter Aar dan profiteert u van de mogelijkheid tot verse catering op locatie! Wij komen bij u op locatie om uw volledige catering zorg uit handen te nemen. Wij bieden losse hapjes, complete buffetten, lunches, desserts en verschillende drankmogelijkheden en toebehoren. Daarnaast organiseert de Party Regelaar zelfs live cooking programma’s, walking diners, volledig verzorgde BBQ’s en nóg leuker, een ware food market! Kiest u voor een arrangement waarbij ons personeel het organiseren, de aankleding en het serveren uit handen neemt? Of huurt u liever alleen onze materialen? Aan u de keuze!

Nodig ons uit op uw feest in de omgeving van Leiden en geniet van volledig verzorgde catering!

Ons personeel komt graag op uw feest of partij in de buurt van Leiden om de catering te verzorgen. Party Regelaar in Ter Aar zorgt ervoor dat uw gasten niets tekortkomen terwijl u geniet! Ontdek snel al onze cateringmogelijkheden en kijk wat het beste op uw wensen aansluit. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via 0172 65 38 56 of vul ons contactformulier in, dan stellen we in overleg uw catering samen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Schuiven naar boven