Catering in regio Leiden

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

De Party Regelaar uit Ter Aar is uw expert voor catering in Leiden en omstreken. Wij zijn sinds 2001 actief als cateringservice en verzorgen uw catering met plezier volledig op maat. Of u nu een cateringdienst wilt inschakelen voor een klein of groot feest, of voor een andere gelegenheid: wij zorgen ervoor dat u een smaakvolle dag beleeft! Woont u in Leiden of omgeving en wilt u binnenkort catering laten komen? Schakel ons team dan in voor de verzorging van lekkere hapjes of een volledig buffet.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Hèt bedrijf voor catering in Leiden en omgeving

Wanneer u woont in Alpen aan den Rijn, Leiden of een andere plaats in de buurt van ons bedrijf in Ter Aar, profiteert u van de mogelijkheid tot verse catering op locatie. Wij nemen u de volledige catering uit handen bij u op locatie, bijvoorbeeld in Leiden. We bieden losse hapjes, lunches, complete buffetten en natuurlijk desserts aan. Daarnaast hebben we ook verschillende drankmogelijkheden in ons aanbod. De Party Regelaar organiseert desgewenst zelfs live cooking-programma’s, walking dinners, volledig verzorgde BBQ’s en – nóg leuker – een ware food market! Kiest u voor een volledig arrangement inclusief catering in regio Leiden, waarbij ons personeel u het organiseren, de aankleding en het serveren uit handen neemt? Of huurt u liever alleen onze materialen voor uw feestelijke gelegenheid? De keuze is aan u!

Laat ons uw catering verzorgen

Ons vakkundige team komt graag naar uw feest of partij in de buurt van Leiden toe om de catering tot in de puntjes te verzorgen. Onze experts uit Ter Aar zorgen ervoor dat uw gasten niets tekortkomen terwijl ook u zorgeloos geniet. Ontdek snel al onze cateringmogelijkheden om te ontdekken wat het beste op uw wensen aansluit. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via 0172 65 38 56, stuur een e-mail naar info@partyregelaar.nl of vul ons contactformulier in. Wij stellen in overleg met u graag uw catering samen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven