Catering op locatie Nieuwkoop

Catering op locatie Nieuwkoop.

Lekker eten en drinken maakt een feest pas echt geslaagd. Misschien wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk buffet, lekkere hapjes, een uitgebreide barbecue of een gezellig diner? De Party Regelaar catering neemt graag alle zorgen hiervan uit uw handen. Wij verzorgen diverse soorten catering voor u op maat in de regio Nieuwkoop, Bodegraven en Boskoop.
Een catering buffet is ideaal wanneer u uw gasten wilt laten kiezen uit heerlijke gerechten. Kies bij ons uit diverse buffetten, van salades, Aziatisch, Italiaans of Spaans. Ook lekker zijn onze speciale catering seizoen buffetten met een keuze uit stamppotten of wild.

Een catering van heerlijke hapjes

Wilt u uw gasten verwennen met een catering van heerlijke hapjes? Ideaal voor een receptie of borrel! Kies bij ons uit diverse hapjes, amuses, tapas en snacks. Van succesnummers als kaasblokjes, bitterballen en belegde toastjes tot exclusieve hapjes met verse vis, bladerdeeg snacks en gevulde foccacia’s.
Onze catering service bestaat ook uit lekkere losse bijgerechten als broodjes, soepen en salades. Voor een compleet plaatje kunnen wij de catering voor groepen vanaf 10 personen voor u verzorgen. Kies uit diverse smaakvolle koude of warme voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten met voor ieder wat wils.
Penne Pasta Party Regelaar Foccacia Hapjes bestelllen Alphen aan den Rijn Italiaanse bol met zalm Party Regelaar pasta met kip Party Regelaar

Compleet verzorgde catering in Nieuwkoop

Wilt u met een groep genieten van een compleet verzorgde barbecue? Ook dan zijn wij uw catering adres. U gasten kunnen ter plaatse een keuze maken uit diverse soorten vlees, groenten, salades, stokbrood en sauzen. Ook voor de catering van vegetarische of Halal barbecue arrangementen kunt u bij ons terecht.
Een lekker koel drankje maakt een feest catering natuurlijk compleet. Naast eten verzorgen wij graag ook alle drankjes op uw feest of gelegenheid. Kies uit dranken als frisdrank van de bekende merken, wijnen en bier. Maar ook sterke dranken, cocktails en luxe champagne kunnen wij voor u verzorgen.
Kijk hier voor:
# buffetten
# hapjes
# Barbecue

Extra leuk! Fun Food catering in Nieuwkoop

Uw feest of kinderfeestje nog spectaculairder maken? Wij hebben een speciale Fun Food catering service in huis. Hoe leuk is bijvoorbeeld een suikerspin, ijsco, poffertjes of popcorn kraam? Maar ook een Bourgondische beenham en saté stand behoren tot de mogelijkheden.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze catering in de regio Nieuwkoop, dan kunt u contact met ons opnemen met ons:
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl
Regio:
Wij komen natuurlijk ook graag bij u in Boskoop, Bodegraven, Reeuwijk, Leiden, Gouda, Leimuiden, Nieuwkoop, Aalsmeer en de rest van de Randstad in Zuid-Holland.

Schuiven naar boven