Catering op locatie

Catering op locatie

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Heeft u iets te vieren en bent u om die reden op zoek naar een bedrijf om de catering op locatie te laten verzorgen? Dan eindigt uw zoektocht bij Party Regelaar in Ter Aar! Al sinds 2001 verzorgen wij catering op locatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het vers voor u bereiden en op locatie afleveren óf zelfs klaarmaken.

Hét bedrijf voor catering op locatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Met al vele jaren ervaring in catering op locatie en tevreden klanten in onze vestigingsplaats Ter Aar en de omgeving van Alphen aan den Rijn weten wij precies wat een feest nodig heeft. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een kinderverjaardag, Party Regelaar biedt een grote variëteit aan mogelijkheden. Onze mogelijkheden lopen uiteen van het bereiden van luxe hapjesschalen tot het organiseren van een volledig verzorgde BBQ en zelfs het organiseren van een complete food market! Wat wij ook voor u mogen organiseren, Party Regelaar zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat u en uw feestgezelschap alleen maar hoeven te genieten.

Reserveer uw catering op locatie in de regio van Alphen aan den Rijn

Wist u dat wij catering op locatie verzorgen in verschillende gebieden rondom Alphen aan den Rijn? Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook catering in Leiden. Ontdek op uw gemak onze ruime scala aan mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0172 65 38 56 of stuur een e-mail naar info@partyregelaar.nl of vul ons contactformulier in zodat we in overleg uw offerte kunnen opstellen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven