Catering op locatie

Catering op locatie

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Wilt u catering op locatie laten verzorgen omdat u iets te vieren heeft? Dan schakelt u Party Regelaar uit Ter Aar in! Sinds 2001 verzorgen wij catering op locatie in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ons vakkundige team kan haast alle mogelijke maaltijden en lekkernijen vers voor u bereiden en op locatie afleveren óf, wanneer u dat wenst, aldaar klaarmaken. Dat wordt genieten!

NB: Heeft een van uw gasten een speciaal dieet, bepaalde allergieën of Halal? Laat het weten dan kunnen wij daar rekening mee houden.

U rekent op ons voor catering op locatie in regio Alphen aan den Rijn

Onze experts weten precies wat er nodig is om van uw feest een groot succes te maken. Wij hebben al vele jaren ervaring in catering op locatie in de omgeving van Alphen aan de Rijn en delen onze kennis en kunde graag met u. Of u nu een kinderfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft wilt organiseren: Party Regelaar biedt een grote hoeveelheid aan mogelijkheden om er een culinair succes voor jong en oud van te maken. Wij verzorgen catering in de hele Randstad. U rekent bijvoorbeeld ook op ons voor catering in Amsterdam en omstreken.

Hoe mogen we u helpen?

De opties lopen uiteen van het bereiden van smaakvolle en luxe hapjesschalen tot het organiseren van een volledig verzorgde BBQ. U kunt zelfs bij ons terecht voor een complete food market! Het maakt niet uit wat voor feest of evenement we voor u mogen organiseren: Party Regelaar zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft zich nergens druk om te maken en zult volop genieten.

Reserveer uw catering op locatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Wist u dat wij catering op locatie verzorgen in verschillende gebieden rondom Alphen aan den Rijn? We verzorgen bijvoorbeeld ook catering in Leiden. Ontdek op uw gemak de uitgebreide mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt of komt u er juist nog niet uit? Neem dan contact met ons bedrijf uit Ter Aar op door te bellen naar 0172 65 38 56 of door e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen, zodat we in overleg uw offerte kunnen opstellen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven