Amuse Diner

Dit luxe amuse diner bestaat uit meerder amuses (kleine hapjes).

Voorgerechtjes
  • Graved lax
  • Carpaccio
  • Meloen omwikkelt door ham
  • Garnalen cocktail

Het voorgerecht wordt geserveerd met luxe broodsoorten, diverse sausen, olijfjes en gedroogde tomaten. 

Soep
  • Glas Toscaanse Tomatensoep
Warm tussengerecht
  • Gamba’s met tagliatelle en roomsaus
Koud tussengerecht
  • Spoom van citroen of bosvruchten
Hoofdgerecht
  • Biefstukje geserveerd met garnituur
Nagerecht
  • Grand dessert

Leverbaar vanaf 40 personen
Prijs per persoon: € 39,50
Dit Amuse Diner serveren wij voor u uit. Voor de voorbereidingen en het afmaken van de gerechten moet er wel de nodige ruimte aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om een tent tbv de mobiele keuken op te bouwen. Informeer naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
Heeft u last van bepaalde allergenen dan kunnen wij het Amuse Diner altijd naar wens aanpassen.
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


WIKIPEDIA:
Amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Tegenwoordig wordt dit vaak bij het plaatsnemen aan tafel in een restaurant aangeboden, maar oorspronkelijk is dit een klein hapje dat tussen de gangen door geserveerd wordt. De volledige term voor een amuse is amuse-gueule of amuse-bouche (uit het Frans, letterlijk vermaak voor de mond, waarbij de tweede iets minder vulgair klinkt maar minder vaak gebruikt wordt).

Schuiven naar boven