frise salade Party Regelaar Brunch Buffet pasta met kip Party Regelaar Italiaanse bol met zalm Party Regelaar

Brunch Buffet

Een gevarieerd Brunch Buffet, ideaal voor rond het middaguur.

Soep
  • Naar keuze tomatensoep, groentesoep, champignonsoep of kippensoep
Brood en Beleg
  • Krentenbol
  • Gesneden wit- en bruin brood
  • Kaiserbroodjes
  • Waldkorn
  • Croissants
  • Jam
  • Hagelslag
  • Leverpastei
  • Chocoladepasta
  • Margarine en Roomboter
  • Kaas Trio: Jong, Oud en Brie
  • Vlees Trio: Boerenham, Salami en Rosbief
Carpaccio
  • Dungesneden ossenhaas, pijnboompitten en parmezaan op een bedje van rucola
Roerei Spek
  • “Scrambled Eggs” met daarin gebakken spek
Vleesgerechten
  • Kipsaté – 2 stokjes kipsaté en pindasaus
  • Kalfsragout – Geserveerd in en bladerdeegbakje
  • Beenham – Warme beenham overgoten met honing-mosterdsaus
Vis Trio
  • Zalm, paling en makreel
Fruitsalade
  • Meloen, druiven, banaan, sinaasappel, ananas, appel en peer
Dranken
  • Koffie, thee (diverse smaken), melk en jus d’orange

Leverbaar vanaf 30 personen
Prijs per persoon € 25,50
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


WIKIPEDIA:
Brunch is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd.
Het woord stamt uit het Engels en is samengesteld (een portmanteau) uit breakfast (ontbijt) en lunch. De historie van het woord brunch is niet precies bekend; mogelijk kwam het reeds in de 17de eeuw voor. Een brunch wordt soms op zaterdagochtend, maar bijna uitsluitend op zondagochtend georganiseerd. In restaurants wordt de brunch meestal vanaf 10 à 11 uur ’s ochtends aangeboden, maar over het algemeen is ook een latere maaltijd die het ontbijt en de lunch combineert een brunch te noemen.
Al naargelang de grootte van de brunch, zal de hoeveelheid en het aantal soorten voedingsmiddelen evenredig zijn. Vaak zijn minimaal aanwezig: diverse soorten brood, zoals croissants, harde broodjes, suikerbrood,krentenbrood, melk, thee of koffie en jus d’orange, yoghurt of kwark, kaas, boter, (gekookte) eieren, vleeswaren zoals rosbief, paté en ham, zoet beleg zoals jam, honing en hagelslag. Bij een brunch worden zowel koude als warme gerechten geserveerd.
Soms organiseert men een brunch voor een bijzondere gelegenheid met een speciaal gedekte tafel, kunstig gevouwen, in kleur harmoniërende servetten en speciaal servies met luxe bestek.

Schuiven naar boven