Party Regelaar Meat Sauce Party Regelaar Groenten Party Regelaar Nasi Chinees Buffet

Chinees Buffet

Dit overheerlijke buffet gebaseerd op de Chinese keuken bestaat uit 11 unieke gerechten. Dit zorgt voor een royale keuze aan gerechten bij u gasten.

Rijst- & Noodlegerechten
  • Nasi Putih – Gestoomde witte rijst
  • Singapore Noodles – Gebakken fijne mie met kerrie madras en grote garnalen
  • Dikke Bami Vegetarisch – Gebakken dikke bami met ei en groenten
Vleesgerechten
  • Black Pepper Beef – Biefstukreepjes in zwarte pepersaus
  • Babi Pangang – Geroosterd varkensvlees in zoetzure tomatengembersaus
  • Kip Shanghai – Malse dijfilet in zoetzure saus met bamboescheuten en geroosterd sesamzaad
  • Tai Si Kai – Malse kippendijfilet in zwarte bonensaus
Groente- & Eigerechten
  • Tjap Tjoy – Knapperige Chinese groenteschotel
  • Foe Young Hai – Omelet in tomaten-gembersaus met doperwten
Bijgerechten
  • Kroepoek Oedang – Gebakken garnalenkroepoek
  • Sambal Oelek – Sambal van rode pepers met zout en azijn

Leverbaar vanaf 50 personen
Prijs per persoon € 31,50
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


WIKIPEDIA:
De Chinese keuken is een veelzijdige keuken. Door de grootte van het land en als gevolg daarvan de aanwezigheid van vele volkeren met hun eigen culturen, klimatologische afhankelijkheden, en regionale voedselbronnen kan men niet spreken van één “keuken”. Wel zijn er gemeenschappelijke factoren in de verschillende regionale keukens die het mogelijk maken te spreken over een Chinese keuken.
Voedsel is in de Chinese keuken niet enkel een zaak van eten. Ook moet het voedsel mooi gepresenteerd worden en een goede combinatie vormen van de basissmaken. De gerechten mogen niet overweldigend zijn in geur of smaak.
De basisingrediënten zijn granen, rijst in het oosten, gierst en tarwe in het Noorden. Deze worden gegeten als pasta’s, puur, pap of in deegvorm. Vetten, zowel dierlijk (eend, kip, varken) als plantaardig (sesam, pinda) worden gebruikt om de granen meer smaak te geven. Taugé (sojascheuten) en lente-uien vormen de belangrijkste groenten.

Schuiven naar boven