Party Regelaar Pasta Salade Diner Buffet Compleet Party Regelaar Vlees Spies Sate Party Regelaar Dessert Taart

Diner Buffet Compleet

Een van de meest complete buffetten uit ons assortiment. Warm, koud en dessert is allemaal inbegrepen en daarbij bieden we ook nog eens een royale keuze aan gerechten.

Koude gerechten
  • Pastasalade met Italiaanse vleeswaren
  • Aardappelsalade met extra paté van het seizoen
  • Zalmsalade met extra vis – Zalm, haring met uitjes en Hollandse garnalen
  • Salade Caprese – Dun gesneden plakjes tomaat en buffelmozzarella, basilicum, rucola en olijfolie
  • Carpaccio – Dun gesneden ossenhaas met pijnboompitten en parmezaan op een bedje van rucola
  • Salade bar – Luxe groene slamix, tomatenpartjes, komkommerschijfjes, augurk, Amsterdamse uitjes, paprika en olijven
  • Vers gebakken broodsoorten met huisgemaakte kruidendip en tappenade.
Warme gerechten
  • Boeuf Bourguignon – Stoofpot met wortel, ui, sjalot, rundvlees en rode wijn geserveerd met witte rijst
  • Javaanse kipsaté met pindasaus geserveerd met atjar en kroepoek
  • Lasagne Bolognese – Pasta bladen, rundergehakt, tomatensaus, bechamelsaus, gegratineerd met kaas
  • Visstoofpotje – Stoofpot van verschillende vissoorten
  • Gekruide aardappelwedges
Dessertbuffet
  • 3 smaken bavarois
  • Diverse ijstaarten
  • Verse fruitsalade
  • Slagroomsoesjes

Leverbaar vanaf 40 personen
Prijs per persoon € 39,50
Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


WIKIPEDIA:
De avondmaaltijd of avondeten is vaak de hoofdmaaltijd, dat wil zeggen de belangrijkste maaltijd van de dag.
De andere twee maaltijden per dag zijn het ontbijt en de middagmaaltijd die vaak een meer eenvoudige invulling hebben. De avondmaaltijd vindt meestal plaats aan het eind van de dag, zo tussen 5 en 8 uur.
Bij de avondmaaltijd heeft men vaak een grotere variatie aan voedsel en eet men vaak in gezelschap van gezinsleden, of andere familieleden en/of vrienden. Een uitgebreid avondmaal bestaat van oudsher meestal uit eenvoorgerecht, een hoofdgerecht, en een nagerecht met de volgende invulling:

In de praktijk is de dagelijkse avondmaaltijd vaak eenvoudiger van invulling. Tijdens de bereiding van het avondmaal wordt idealiter getracht rekening te houden met de schijf van vijf om een gezond en gebalanceerd maal te bereiden.

Schuiven naar boven