Catering in regio Aalsmeer

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Heeft u binnenkort een feest waar u catering bij nodig heeft in Aalsmeer? Dan zijn wij het partyservicebedrijf dat allround werkt en u van al uw wensen voorziet! De Party Regelaar in Ter Aar verzorgt sinds 2001 catering van de beste kwaliteit in regio Aalsmeer. Wij zijn er voor klanten met de meest uiteenlopende feestwensen: groot of klein feest, veel of weinig gasten, kleine hapjes of een compleet diner. We denken graag met u mee en organiseren in nauw overleg met u een spetterend feest met heerlijke catering in Aalsmeer!

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

De juiste plek voor catering in Aalsmeer en omstreken

In onze jarenlange ervaring hebben wij gemerkt dat de wensen van onze klanten ontzettend uiteenlopen. Om aan elke wens te voldoen, bieden wij een ruim scala aan mogelijkheden. In alle gevallen geldt dat catering op locatie mogelijk is, of u nu in Aalsmeer, Leiden of Alphen aan den Rijn woont. We verzorgen tevens catering in Amsterdam. Geheel in overleg met u wordt besloten welke catering het beste aansluit bij de gelegenheid. Viert u een klein feestje? Dan is een schaal met voortreffelijke hapjes toepasselijk. Is het feest wat groter? Ga dan voor een uitgebreid buffet. Als u helemaal wilt uitpakken, dan is een compleet verzorgde BBQ of een live cooking-programma een leuke manier om de catering van uw feest in Aalsmeer te verzorgen.

Geniet van verzorgde catering op uw feest

Bij ons cateringbedrijf in Ter Aar zijn we dol op feestjes, daarom komen we ook graag op die van u om de catering te verzorgen. Wist u dat we naast catering ook uw volledige feest kunnen organiseren in en om Aalsmeer? Wat dacht u bijvoorbeeld van een themafeest? Informeer naar onze mogelijkheden en vraag een offerte aan via 0172 65 38 56 of door een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl. U kunt ook ons contactformulier in te vullen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Schuiven naar boven