Cateringbedrijf
Niet elk cateringbedrijf is hetzelfde. Het ene cateringbedrijf profileert zichzelf als servicegericht. Een volgende cateraar moet het hebben van zijn concurrerende prijzen. En weer een ander zet zichzelf op de kaart als cateringbedrijf van topkwaliteit. De Party Regelaar doet hier niet aan mee en pakt het anders aan. Wij besteden niets uit en houden dus alles in eigen beheer. Van inkoop tot verkoop, van bereiding tot bediening en van transport tot presentatie. Wij doen alles zelf. Zodoende drukken wij én onze kosten én zijn wij in staat om topkwaliteit te garanderen. Dit is te zien en te proeven aan onze gerechten, buffetten en heerlijke hapjes.

Cateringbedrijf met gevoel voor beleving

Wij hebben jarenlange ervaring als cateringbedrijf en achten onszelf inmiddels in staat om de wensen en verwachtingen van onze klanten naar redelijkheid in te schatten. Uiteindelijk draait het natuurlijk om één ding: voortreffelijk eten. Maar de ervaring en belevenis van lekker eten is niet alleen het proeven op zich. Ook de hele atmosfeer, de presentatie, het personeel, de gastvrijheid en de setting dragen bij aan het ervaren van een culinair hoogstaande maaltijd. Een gerecht kan nog zo goed zijn, wanneer u zich ongemakkelijk voelt, tactloos behandeld wordt of wanneer de spijzen niet mooi worden gepresenteerd, doet dat afbreuk aan de beleving van de maaltijd. Bij de Party Regelaar kun je heus genieten. Wij genieten volop mee wanneer de gasten genieten van de maaltijd en wij doen er dan ook alles aan om elk facet van het cateringbedrijf tot in de puntjes te perfectioneren.

Cateringbedrijf

De Party Regelaar heeft als cateringbedrijf een behoorlijke reputatie opgebouwd. Wij hebben als cateringbedrijf talloze buffetten verzorgd voor huwelijken, openingen, feesten, recepties, festivals en overige aangelegenheden. Wij bieden talloze mogelijkheden, niet alleen qua eten, maar ook alles daaromheen. Van 20 tot 1250 gasten. Van vis tot vlees. Van alleen borrelgarnituur tot all-inclusive. En van Spaans tot Italiaans. Zelfs Nederlands topentertainment en de meest luxueuze desserts behoren tot de vooruitzichten.

Contact

T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Wij hebben inmiddels vele tevreden klanten en leveren o.a in:
Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Almere, Assendelft, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort,
Alkmaar, Aerdenhout, Badhoevedorp, Bennebroek, Benthuizen, Moerkappelle, Bodegraven,
Bloemendaal, Beverwijk, DeKwakel, DenHaag, Delft, Dordrecht, Haarlem, Halfweg,
Hillegom, Hilversum, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Gouda, Bodegraven,Reeuwijk,
Sliedrecht, Sassenheim, Oegstgeest, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk,
Noorwijkerhout, Katwijk, Purmerend, Velsen, Velsenbroek, Utrecht, Uithoorn, Rotterdam,
Wormer, Zaanstad, Zwanenburg, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn,Nieuwkoop, Ter Aar, Leimuiden, Rijpwetering, en…. u ook?

Schuiven naar boven