Zoekt u naar partyverhuur voor een groot en swingend feest compleet met een muziekshow of disco thema? Bij de Party Regelaar bent u aan het juiste adres! Wij leveren discotheek verhuur die ieder feest of evenement nog specialer maken. Of wat dacht u van een bijzondere drive in show? Bij ons kunt u een drive in show huren voor al uw feesten.

Ideaal voor diverse feesten: discotheek verhuur op maat gemaakt

Discotheek verhuur bij de Party Regelaar is ideaal voor diverse feesten voor de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven. Of het nu gaat om discotheek verhuur voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of studentenfeest, wij hebben muziek en entertainment voor iedere gelegenheid. Natuurlijk passen wij het discotheek thema geheel aan uw wensen aan.

Alle soorten discotheek muziek en thema’s Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Wij bieden volop keuze uit muziek variërend van Top 40 tot Apres Ski en van Nederlandstalig tot R&B. Maar ook het thema kunt u naar eigen smaak invullen. Wij bieden leuke thema feesten als een kinderdisco, karaoke, 70’s en 80’s, Hollandse meezingfeesten, een groot tent feest of een trouwfeest. Wij verhuren ook losse apparatuur voor uw discotheek verhuur of drive in show.
Naast de verzorging van de discotheek verhuur kunt u uw feest of event nog completer maken door te kiezen uit onze excellente catering service. Kies uit lekker hapjes en drankjes om uw gasten mee te verwennen. Wilt u naast de muziek ook de inrichting en sfeeraankleding laten verzorgen? Bij de Party Regelaar kunnen wij alles tot in de puntjes verzorgen.

Meer info discotheek verhuur en drive in show Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons discotheek verhuur of de drive in show? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren partyplanners.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven