Een sociaal evenement met een walking dinner

Uw gasten kunnen zich immers niet onderling mengen en hun eigen gesprekspartner kiezen. Een walking dinner is een goede oplossing voor zakelijke gelegenheden maar ook bijvoorbeeld voor een bruiloftsfeest of jubileum. Uw gasten kunnen rustig rondlopen onder het genot van heerlijke kleine hapjes. Uw evenement wordt hierdoor heel sociaal en zal soepel lopen.

Wat is een walking dinner?

Bij een walking dinner zitten uw gasten niet aan tafel, maar kunnen zij vrij rondlopen en eventueel bij een statafel blijven staan. Diverse kleine hapjes worden geserveerd op vaste punten of worden aangeboden door rondlopende serveerders. Iedereen kan zo meer mensen spreken en zelf hun groepen vormen. Doordat er geen (of slechts weinig) zitplaatsen zijn, worden uw gasten gestimuleerd om in beweging te blijven. Een walking dinner is dus de perfecte gelegenheid om te netwerken.

Gerechten voor een walking dinner

De gerechtjes die geserveerd worden tijdens een walking dinner bestaan meestal uit warme en koude amuses. Deze hapjes kunt u makkelijk uit de hand eten, uit een klein glas of van een amuselepel en zijn vaak bijzonder fraai opgeleverd. Er is gewoonlijk zeer veel variatie, zodat ook bijvoorbeeld vegetariërs en mensen met voedselallergieën voldoende keuze hebben voor een volledig diner. Als u een goede cateraar inschakelt, zoals de Party Regelaar uit Alphen aan den Rijn, dan kunt u erop vertrouwen dat alle gerechtjes van topkwaliteit zijn.

Wanneer is een walking dinner geschikt?

Een walking dinner is geschikt voor elke sociale gelegenheid met veel gasten. Een walking dinner wordt vaak als minder formeel ervaren dan een diner aan tafel, maar kan toch ook bijzonder geschikt zijn voor een chic evenement door de locatie, aankleding en gerechten hierop aan te paassen. Wij raden walking dinners vooral aan voor bedrijfsfeesten, netwerkevenementen, congressen, bruiloften en jubileums.

De locatie en aankleding van uw walking dinner

Veel verschillende soorten locaties zijn geschikt voor een walking dinner, omdat er geen grote tafels gedekt hoeven te worden. Van partytent tot het zaaltje in uw favoriete kroeg – de mogelijkheden zijn eindeloos. De aankleding kan natuurlijk perfect aangepast worden aan uw wensen en het eventuele thema van uw evenement. Denk hierbij aan de verlichting, en bloemstukken, maar ook aan decor voor een ludiek thema.

Wilt u meer weten over walking dinners of de mogelijkheden voor uw evenement in Alphen aan den Rijn bespreken? Neem direct contact op met de Party Regelaar.

Een sociaal evenement met een walking dinner
Schuiven naar boven