Food Market

Eigen locatie:

Een Food Market organiseren op uw eigen locatie is een van de leuke mogelijkheden bij de Party Regelaar. Wat dacht u van een Food Market en dat op uw eigen locatie. In een bedrijfshal, in een loods, in het kantoor of op een buitenplaats? Helemaal aangekleed geheel in stijl van uw wensen.Dit gaat natuurlijk geheel in overleg met u en natuurlijk de mogelijkheden die uw eigen locatie bieden.

Aankleding:

Wij kleden uw ruimte, loods, parkeerplaats of feesttent om tot een vrolijk eetplein, wat verschillende food kramen naar eigen wens. In een ongedwongen sfeer kunnen uw gasten genieten van verschillende lekkere gerechtjes naar wens, die ter plaatse op uw eigen foodmarkt worden klaargemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Amerikaanse hamburgerkraam
  • Javaanse saté stand
  • Turkse Pizza lahmacun
  • Salade bar
  • Italiaanse Pizza’s uit de pizzaoven
  • Viskraam met kibbeling, zalm, haring en paling.
  • Ambachtelijke beenham
  • Oerfrieten

Mobiele keuken:

Alle gerechten worden vers ter plekke door onze koks op uw locatie in de food kraam klaar gemaakt en aan de gasten geserveerd. Als ware zijn het allemaal kleine mobiele keukentjes op uw feest. Lekker smikkelen naar wens, wie wil dat nou niet!

Catering:

Eten en drinken zijn altijd belangrijk op een feest. Een hapje en drankje worden altijd gewaardeerd, maar u kiest zelf wat u uw gasten wilt aanbieden.Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Ook kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit drankjes die passen bij het uw thema.
Een leuk welkomstdrankje, of juist niet? Een speciaal biertje of een bijzondere wijn?

Wat kost een food markt:

Deze vraag wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. U wilt uiteindelijk weten wat het allemaal totaal gaat kosten en waar u aan toe bent. Het een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen en hoeveel gasten gaat u uitnodigen? Welke aankleding gaat u kiezen, welk type catering kiest u en hoeveel personeel gaan we inzetten op uw themafeest. Allemaal zaken die wij met elkaar moeten bespreken om tot een juist antwoord op deze vraag te komen. Elk feest is maatwerk en daarom nooit hetzelfde.

Compleet verzorgd:

Kortom, wij kunnen uw food markt compleet verzorgen. Wij verzorgen de organisatie in nauw overleg met u en verzorgen de op-en afbouw van alle materialen. Ons professionele cateringteam verzorgd de gasten volgens afspraak.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven