Horeca verhuur Bodegraven, Boskoop en Alphen a/d Rijn

Bij een feest of evenement is het prettig wanneer alles tot in de puntjes is verzorgd. Daarom bieden wij van de Party Regelaar alles aan op het gebied van horeca verhuur. Wij kunnen alle horeca verhuur materialen leveren voor diverse soorten feesten en gelegenheden. Daarbij kunt u kiezen uit losse items als het glaswerk en servies tot biertaps, tafels en stoelen en buffetten.
De Party Regelaar is uw ervaren partner voor horeca verhuur in de regio Boskoop, Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Voor iedere gelegenheid en voor iedere wens hebben wij de juiste horeca verhuur in huis. Daarnaast nemen wij desgewenst ook de organisatie uit handen. Een totaalconcept is mogelijk met een feest of gelegenheid waarbij aan alles is gedacht.

Jarenlange ervaring horeca verhuur regio Bodegraven, Boskoop en Alphen aan den Rijn

Horeca verhuur doen wij al jaren voor diverse soorten gelegenheden. Of het nu gaat om de aankleding, horeca bediening, catering of een muziek- of themafeest. Naast horeca onderdelen verhuren wij bijvoorbeeld ook podiumdelen, garderobes en leuke eet- en snoepkramen. Horeca verhuur bij de Party Regelaar is dan ook geschikt voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of borrel.
Op onze website vindt u velen voorbeelden van de mogelijkheden van ons horeca verhuur. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw gasten te verwennen met lekkere gerechten, hapjes en drankjes. Bekijk ook eens onze koelingen en bak en braad apparatuur. Daarnaast bieden wij sfeervolle tenten verhuur, geluid en licht, decordoeken en entertainment mogelijkheden.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven