Ideeën voor leuke themafeesten voor uw bedrijf

Maak iets bijzonders van uw bedrijfsfeest door een thema te kiezen. Aankleding, hapjes en entertainment vullen elkaar aan tot een sfeervol geheel. Laat uw themafeest helemaal verzorgen en u kunt erop vertrouwen dat alles perfect geregeld is, van de drankjes tot de muziek. En vergeet niet om uw gasten te vragen in thema verkleed te komen! Kunt u wel wat ideeën voor goede thema’s gebruiken? Lees verder voor inspiratie en handige tips.

De beste thema’s voor uw bedrijfsfeest

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor themafeesten. Kiest u voor een Hollandse sfeer met een Amsterdams themafeest of reist u liever naar het Wilde Westen? Ook seizoensgebonden feesten zoals Halloween of het Oktoberfest zijn perfect als thema. Voor de komende zomer raden we de volgende thema’s aan voor bedrijfsfeesten:

 • Hawaii – Caribisch Feest: waan u op een bounty-eiland met dit thema. Cocktails, kokosnoten en salsamuziek geven uw bedrijfsfeest een tropische sfeer.
 • Amsterdams Feest: Oudhollandse muziek en aankleding van decordoeken geven uw bedrijfsfeest de gezelligheid van een authentiek bruincafé.
 • 1001 Nacht Oosters Feest: Geef uw bedrijfsfeest een oosters tintje geïnspireerd door de verhalen van 1001 nacht. Oosterse muziek en decoraties, Arabische hapjes en wie weet zelfs een buikdanseres maken het plaatje af.

Laat uw bedrijfsthemafeest geheel verzorgen

U kunt uw bedrijfsfeest in Alphen aan den Rijn en omgeving geheel laten verzorgen door de Party Regelaar. Wij hebben alle benodigde inrichting en aankleding beschikbaar, verzorgen bijpassende hapjes en regelen ook muziek en entertainment. Schakelt u ons in, dan weet u zeker dat uw themafeest tot in de puntjes wordt verzorgd en dat alles perfect binnen het door u gekozen thema past.

Zo werkt het:

 1. U geeft door wat uw wensen voor het bedrijfsfeest zijn en naar welk thema uw voorkeur uitgaat.
 2. Wij komen langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
 3. U ontvangt een offerte op maat.
 4. Een week van tevoren geeft u door hoeveel mensen u verwacht.
 5. Wij leveren al het materiaal en bouwen alles op.
 6. Wij verzorgen de complete catering met bediening en eventueel koks op locatie.
 7. Wij regelen ook de muziek, zoals een zanger, zangeres of dj. Ook kunnen wij ander entertainment verzorgen, bijvoorbeeld een typetje of een tafelgoochelaar.
 8. Na afloop van het evenement bouwen wij alles weer af.

Wilt u meer weten over onze themamogelijkheden voor uw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op met de Party Regelaar in Alphen aan den Rijn.

Ideeën voor leuke themafeesten voor uw bedrijf
Schuiven naar boven