Een jubileum is reden voor een feestje! De Party Regelaar heeft alles in huis om uw jubileum compleet te verzorgen. Wij kunnen de complete organisatie van een jubileum voor u uit handen nemen. Van een heerlijke catering met professionele bediening, tot de aankleding, muziek en entertainment.
Wij zijn een allround bedrijf op het gebied van allerlei soorten feesten en evenementen zoals het vieren van een jubileum in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop. Daarbij regelen en verzorgen wij uw jubileum altijd compleet en tot in het kleinste detail. Wij hebben bovendien alles zelf in huis: partyverhuur, personeel, catering, keuken en een gezellig partycentrum met diverse zalen. Wij komen graag bij u thuis, maar u bent ook welkom in een van onze feestzalen.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Een jubileum zoals u dat wilt in Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

De Party Regelaar is uw adres voor een persoonlijk feestje. Wij nemen tijdens een oriënterend gesprek al uw wensen door. Zo wordt uw jubileum feestje altijd zoals u dat wilt. U kunt compleet uitpakken en er een spetterende feestavond met DJ’s van maken en een bar met hapjes, of uw jubileum invullen middels een gezellige receptie.
Wij hebben veel ervaring in de organisatie van feesten en jubilea in de regio Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop. Ons doel is dat u tijdens uw jubileum geen omkijken meer heeft en zelf volop kunt genieten en ontspannen. Natuurlijk kunt u ook een deel van de organisatie of aankleding bij ons uitbesteden.

Meer informatie over een jubileum in Bodegraven, Boskoop of Alphen aan den Rijn

Voor de inrichting en organisatie van uw jubileum vindt u op onze website tal van voorbeelden. Kies voor een maatwerk jubileum, voor ieder budget en iedere wens. Wij bieden mooie arrangementen en diverse losse partyverhuur mogelijkheden.
T: 0172-653856
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven