Kerstborrel organiseren Bodegraven

Kerstborrel organiseren Bodegraven kerstborrel organiseren Bodegraven

Kerstborrel organiseren Bodegraven

Bij de Party Regelaar kunt u een Kerstborrel laten organiseren voor in Bodegraven en omgeving. Als Party Cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van en het begeleiden van feesten op locatie. Wij bouwen uw eigen bedrijfslocatie om tot een sfeervolle feestzaal die u niet meer terug herkend!

Thema Kerstborrel organiseren Bodegraven

Vaak is het leuk om een bepaald thema aan uw feest mee te geven. Dat kan soms al met een paar eenvoudige decoraties, maar ook met eten en drinken is uw Kerstborrel als een sfeervol thema te verzorgen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.
Voorbeelden om dit thema toe te passen om uw Kerstborrel te organiseren in Bodegraven zijn:

 • complete Kerstaankleding op uw eigen locatie
 • Kerst Disco
 • Walking Kerst Dinner
 • Apres Ski Party
 • Kerstborrel
 • Kerstman – kerstvrouw
 • Uitgebreid Kerstbuffet – live cooking
 • Kerst Casino Las Vegas Stijl

kerstborrel organiseren Bodegraven

Kerstborrel organiseren:

Het organiseren van een Kerstborrel doen wij voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. Met name voor bedrijven is het een leuke en ontspannende manier om een Kerstborrel of personeelsfeest te organiseren. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw persoonlijke feest op uw eigen locatie in de buurt van Bodegraven. Vanzelfsprekend bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden.
Complete verzorging:
de Party Regelaar staat garant voor lekkere en gezonde catering. Tevens verzorgt de Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten presenteren. Onze attente cateringmedewerkers kunnen uw gasten voorzien van een heerlijk verfrissend drankje.
De Kerstborrel wordt met de grootst mogelijke zorg voor u voorbereidt en op de juiste manier gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een persoonlijk pakket samenstellen dat precies aan uw wensen voldoen: de Party Regelaar biedt vele mogelijkheden.

kerstborrel organiseren Bodegraven kerstborrel organiseren nieuwkoop kerstborrel organiseren Bodegraven Kerstborrel organiseren Bodegraven
Extra mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan extra entertainment op uw Kerstborrel?
Omdat het weer niet altijd mee zit in Nederland, kunt u bij slecht weer gebruik maken van het grote assortiment tenten en heaters. Uw gasten kunnen gewoon warm en droog staan.
Denkt u ook aan:

 • statafels
 • koelkasten
 • zitplaatsen
 • borden en bestek
 • glaswerk
 • tenten
Informatie

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren. Ook kunt u al per telefoon of per email uw aanvraag doen of uw vragen stellen. Wij zullen met veel plezier en passie uw Kerstborrel organiseren Bodegraven
T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Waar organiseren wij een Kerstborrel?

De Party Regelaar komt naar u toe! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Wij komen graag bij u voor een feestje. Vaak werken wij in Bodegraven en omgeving. Bijvoorbeeld: Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Aalsmeer, de Kwakel, Boskoop, Bodegraven, Leimuiden, Woubrugge, Gouda, Reeuwijk, Leiden; eigenlijk de Randstad, Zuid Holland en het Groene Hart van de Randstad. Van Amsterdam, Rotterdam tot Utrecht en Den Haag. Kortom: voor een Kerstborrel organiseren Bodegraven, moet je bij de Party Regelaar zijn!
Graag tot ziens!

Party Regelaar organiseert Kerstborrel in Bodegraven

Al vele jaren organiseren wij feesten voor medewerkers en familie van het personeel bedrijfsfeesten. Van kleine personeelsuitjes tot grote bedrijfsfeesten. Bedrijfsfeesten, een feest voor iedere werknemer. Eens een keer wat anders met je collega’s dan alleen met elkaar werken. Lekker ontspannen met je medewerker een drankje doen terwijl er een fijn muziekje op de achtergrond draait.

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn leuk voor jong en oud, werkgever en werknemer. Maar hoe komt zo’n personeelsfeest tot stand? Wordt dit geregeld door het bedrijf zelf of nemen de werknemers de touwtjes in eigen handen voor deze feestjes? Personeelsfeesten voor grote bedrijven worden vaak vanuit het bedrijf zelf georganiseerd voor alle werknemers die bij het bedrijf werkzaam zijn. Deze feestjes kunnen variëren van een feestje in een grote tent met een barbecue tot een groots feest met dj in een ingehuurde discotheek.

Kerstborrel organiseren Bodegraven

Bodegraven ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Ter Aar (gemeente Kaag en Braassem), midden in het Groene Hart. Bodegraven staat bekend om haar jaarlijkse gondelvaart, Jaarmarkt, Bierfestival en biedt volop mogelijkheden als locatie voor evenementen.

Een Kerstborrel is een ideale manier om de interne relaties en externe relaties binnen het bedrijf te versterken of uw zakelijke netwerk uit te breiden. De Party Regelaar heeft al enkele jaren ervaring in het organiseren van unieke, verantwoorde en onvergetelijke bedrijfsfeesten.

De Party Regelaar verzorgt uw Kerstborrel tot in detail, hierbij zijn de thema’s en mogelijkheden oneindig. Wij zorgen door middel van het leveren van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht. Hierdoor zullen u en uw zakenrelaties het Kerstborrel niet snel vergeten. Hierbij houdt de Party Regelaar rekening met de boodschap die u naar uw doelgroep over wilt brengen, en spelen wij in op uw wensen en behoeften.

De Party Regelaar realiseert naast bedrijfsfeesten ook concepten op maat: bedrijfsopeningen, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, presentaties, vergaderingen, open dagen, beursdeelnames, teambuilding dagen, bedrijfsjubilea en andere (business-to-business) evenementen.

Schuiven naar boven