Kinderfeest Organiseren

Een kinderfeest organiseren bij u thuis is altijd weer een hele klus. U stelt zich waarschijnlijk altijd weer de vragen: wat is leuk? Wat is origineel? Hoe houd ik de kinderen bezig? Voortaan hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken, want de Party Regelaar uit Ter Aar neemt de complete verzorging op zich en zorgt ervoor dat het organiseren van een kinderfeest nog nooit zo succesvol was!

Wat heeft u nodig om een kinderfeest te organiseren?

Allereerst verzorgt de Party Regelaar alle benodigde materialen voor partyverhuur, van ballonnen tot cake, koek en fris. Daarnaast vindt u hieronder de vele mogelijkheden voor vermaak en entertainment:

  • Knutselen
  • Spelletjes
  • Schminken
  • Clown
  • Disco

Onze enthousiaste begeleiders vinden het altijd erg leuk om met kinderen om te gaan en ze te begeleiden in Utrecht, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Amsterdam en deze regio hieromheen. Ook houden ze zich graag bezig met knutselen, spelletjes enzovoorts. Ze zitten boordevol ideeën en zijn zeer geduldig. Ze verzorgen tevens een leuke workshop voor de kinderen bij u thuis, schminken de kinderen in een gewenst diertje, prinsesje of piraatje, blazen een ballonnetje en zetten een gave speurtocht uit. Vergeet u daarnaast bijvoorbeeld een springkussen of attractie niet?!

U zorgt alleen voor de uitnodigingen

U weet wie uw kind uit wil nodigen op uw kinderfeest of themafeestje. Doe dit wel minimaal drie weken van tevoren en vraag eventueel bij verhindering om een afzegbericht. De rest voor het organiseren van het kinderfeest, regelen en verzorgen wij voor u. De kinderen worden voorzien van vermaak door onze enthousiaste begeleiders. Naderhand ruimen wij alles van het kinderfeest weer op en nemen alles mee; alsof er niets gebeurd is!

Geen eigen locatie voor een kinderfeest?

Wanneer uw thuissituatie zich niet leent om een kinderfeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig café-restaurant waar regelmatig een verjaardag, maar ook een kinderfeest wordt georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden!

In welke plaatsen organiseren wij een kinderfeest?

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.

Maak een vrijblijvende afspraak en vraag om advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij voor u een kinderfeest organiseren? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zijn er voor ieder budget en elke wens.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven