Live cooking op locatie

Live cooking organiseren op uw eigen locatie is één van de vele leuke mogelijkheden bij Party Regelaar om uw catering te laten verzorgen. Al sinds 2001 verzorgen wij verschillende vormen van catering op locatie, waaronder live cooking, in de omgeving van onze vestigingsplaats Ter Aar en Alphen aan den Rijn.

Live cooking op locatie geheel naar wens georganiseerd

Wat dacht u van live cooking en dat op uw eigen locatie in een gezellige en ongedwongen sfeer, in een bedrijfshal, een loods, op kantoor of een buitenplaats? Welke locatie u ook kiest, wij zorgen voor volledige aankleding in de stijl van uw wensen. Live cooking in regio Alphen aan den Rijn gaat uiteraard geheel in overleg met u en hangt natuurlijk af van de mogelijkheden die uw locatie biedt.

Aankleden van de locatie

Binnenkomen op een plek die totaal getransformeerd is, is een verrassing voor iedereen. Er hangt gelijk een goede sfeer door het meubilair in stijl, de decordoeken en de juiste verlichting, die van groot belang is. Tijdens een live cooking event op locatie gebeurt er echt wat in de zaal of ruimte waar u zich bevindt. Onze koks maken ter plekke de lekkerste gerechten klaar voor uw gasten. Party Regelaar biedt een ruime hoeveelheid mogelijkheden, daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor live cooking op uw feest of event in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Onze mobiele keuken

In onze mobiele keuken die wij inrichten op uw locatie maken onze koks de smakelijkste gerechtjes klaar voor uw gasten. Uw gasten komen zelf langs bij de koks om hun wens qua gerecht kenbaar te maken, waarna onze koks het heerlijk bereiden.

Verzorgen van catering

Eten en drinken zijn van groot belang op een feest, dat is ook waarom wij al sinds 2001 catering op locatie verzorgen. Een hapje en drankje wordt altijd gewaardeerd, maar u heeft uiteraard zelf de keuze uit wat u uw gasten wilt aanbieden. Gaat u voor alleen lekkere hapjes of een compleet buffet? Met live cooking maken wij alles klaar op uw eigen locatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Een feest met live cooking leeft en bruist én ziet er altijd gezellig uit! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van live cooking in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Naast eten kunt u ook verschillende keuzes maken wat betreft drinken, zo kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit dranken die passen bij uw thema. Kiest u voor een leuk welkomstdrankje zoals een speciaalbiertje of een bijzondere wijn of juist niet?

Wat kost live cooking?

Deze vraag wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. U wilt uiteindelijk een overzicht hebben van de totale kosten en weten waar u aan toe bent. Het is helaas niet zo eenvoudig om hier een concreet antwoord op te geven omdat het programma volledig naar eigen ideeën en wensen wordt samengesteld. Vragen zoals hoeveel gasten u uitnodigt, hoeveel keuze aan gerechten u de gasten biedt, welke aankleding u kiest en hoeveel personen er ingezet worden tijdens het live cooking event zijn medebepalend voor het kostenplaatje. Dit zijn allemaal zaken die wij persoonlijk met elkaar moeten bespreken om tot een antwoord op de vraag te komen. Elk live cooking programma van de Party Regelaar in Ter Aar, nabij Alphen aan den Rijn, is maatwerk en daarom nooit hetzelfde.

Vraag een offerte aan voor live cooking in de omgeving Alphen aan den Rijn

Wij kunnen uw feest met live cooking op locatie compleet verzorgen van A tot Z. Naast het programma voor de gasten nemen wij in nauw overleg met u ook de organisatie op ons, evenals de op- en afbouw van alle materialen. Ons professionele cateringteam verzorgt de gasten volledig volgens afspraak. Weet u al welke mogelijkheden u wilt op uw live cooking event? Of wilt u liever hulp bij het maken van alle keuzes? Neem contact met ons op via 0172 65 38 56 of stuur een e-mail naar info@partyregelaar.nl of vul het contactformulier in. Vindt u een live cooking event toch te uitgebreid voor uw evenement in regio Alphen aan den Rijn? Bekijk dan ook onze mogelijkheid tot het regelen van een compleet verzorgde BBQ!

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven