Live Cooking

Eigen locatie:

Live Cooking organiseren wij op uw eigen locatie. Het is een van de leuke mogelijkheden bij de Party Regelaar om uw catering te laten verzorgen. Wat dacht u van Live Cooking en dat op uw eigen locatie in een gezellige en ongedwongen sfeer. In een bedrijfshal, in een loods, in het kantoor of op een buitenplaats? Helemaal aangekleed geheel in de stijl van uw wensen.  Dit gaat natuurlijk geheel in overleg met u en natuurlijk de mogelijkheden die uw eigen locatie bieden.

Aankleding:

Als de gasten binnen komen op een plek die nu totaal anders is, dan is dat een verrassing voor iedereen. Gelijk een goede sfeer neerzetten door middel van meubilair in stijl, decordoeken en de juiste verlichting is altijd belangrijk. Tijdens een Live Cooking event gebeurd er wat in de zaal of ruimte waar u bent. Onze koks maken ter plaatse de lekkerste gerechten klaar voor uw gasten. Meerdere keuzes en soorten mogelijkheden kunnen wij bieden. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor Live Cooking op uw feest of event.

Mobiele keuken:

Met onze mobiele keuken die wij inrichten op uw locatie, maken onze koks de lekkerste gerechtjes klaar voor uw gasten. Uw gasten komen zelf bij de koks om hun gerecht en wens kenbaar te maken. Ter plaatse zal onze Live Cooking kok het heerlijk klaarmaken.

Catering:

Eten en drinken zijn altijd belangrijk op een feest. Een hapje en drankje worden altijd gewaardeerd, maar u kiest zelf wat u uw gasten wilt aanbieden. Alleen lekkere hapjes of wellicht een compleet buffet?  Met Live Cooking maken wij alles klaar op uw eigen locatie. Uw feest leeft en bruist en het ziet er altijd gezellig uit. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Live Cooking bij u op het bedrijf of misschien wel bij u thuis?
Ook kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit drankjes die passen bij het uw thema. Een leuk welkomstdrankje, of juist niet? Een speciaal biertje of een bijzondere wijn?

Wat kost Live Cooking

Deze vraag wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. U wilt uiteindelijk weten wat het allemaal totaal gaat kosten en waar u aan toe bent. Het een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen en hoeveel gasten gaat u uitnodigen? Hoeveel keuze aan gerchten wilt u de gasten bieden tijdens Live Cooking? Welke aankleding gaat u kiezen en hoeveel personeel gaan we inzetten op uw Live Cooking Event. Allemaal zaken die wij met elkaar moeten bespreken om tot een juist antwoord op deze vraag te komen. Elk feest is maatwerk en daarom nooit hetzelfde.

Compleet verzorgd:

Kortom, wij kunnen uwfeest met Live Cooking compleet verzorgen. Wij verzorgen de organisatie in nauw overleg met u en verzorgen de op-en afbouw van alle materialen. Ons professionele cateringteam verzorgd de gasten volgens afspraak.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven