Muziekfeest organiseren

Onze Thema’s

Disco party muziekfeest
pexels-julia-larson-6113613
Karaoke muziekfeest party
Apres-Ski-PArty-Regelaar
pexels-aaron-burden-2449549
Pubquiz muziekparty
pexels-tatiana-аzatskaya-8803363

Eigen invulling

Een muziekfeest in het gewenste thema is op verschillende manieren in te vullen, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen uit alleen het muziek – entertainment gedeelte, maar ook de complete aankleding in stijl. Dat dit altijd maatwerk is kunt u begrijpen. Wat zijn de mogelijkheden op uw locatie, wat zijn uw ideeën en wensen?

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een themafeest te organiseren op uw eigen locatie. Dit kan op uw bedrijf, maar natuurlijk ook in de privésfeer bij u thuis. Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!

Geen eigen locatie voor een themafeest?

Wanneer uw eigen locatie zich niet leent om een themafeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant waar regelmatig een verjaardag maar ook een themafeest wordt georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden en kom even gezellig langs bij ons. Onze het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Mogelijkheden op uw locatie:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.Zuid Holland en Noord Holland provincie Utrecht

Organiseer een gaaf muziekfeest op uw eigen locatie. Tover de bestaande huiskamer en tuin om in een feestzaal met sfeer, warmte in bijvoorbeeld een leuk thema. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
Een leuke activiteit, een spel, een uitdaging, een workshop of toch die leuke swingende band? Wordt uw feest opgefleurd door een bekende Nederlander? Allemaal mogelijkheden en opties om in gedachten te houden. Is er voldoende parkeergelegenheid, is er voldoende stroom maar ook water aanwezig? Heeft u gedacht aan de uitnodigingen? Zo zijn er vele aspecten voor hete organiseren van een feest waar u rekening mee moet houden en waar wij u graag bij begeleiden en helpen.
Een bezoek aan uw eigen locatie door ons is daarom belangrijk om een goed advies te kunnen geven en om met een passend voorstel te komen. Mogen wij bij u langskomen?

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven