Muziekfeest organiseren

Muziek maakt je feest! Dat wordt vaak gezegd en wij denken dat het helemaal waar is. Daarom is een muziekfeest organiseren in welke stijl dan ook altijd leuk, vermakelijk en gezellig. Zeker als je gasten ook nog eens verkleed in het thema naar je feest komen.
Wij bieden verschillende eigen producties aan om in te zetten op uw feest. Onze professionele Drive In Show verzorgd in stijl, aankleding en verlichting de thema avond.
  Karaoke muziekfeest party  Pubquiz muziekparty Disco party muziekfeest

Thema’s

  • Back to the 80’s & 90’s Party
  • Fout maar Goud Party
  • Karaoke show
  • Apres Ski Party
  • Ik hou van Holland Party
  • Pubquiz : interactieve avond waarbij in groepsverband een diversiteit aan vragen wordt gesteld en natuurlijk ook muziekvragen!
  • Swingo : een extra onderdeel op een feestavond van 1 a 1.5 uur. Bingo spelen d.m.v. het herkennen van muziek.

Eigen invulling

Een muziekfeest in het gewenste thema is op verschillende manieren in te vullen, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen uit alleen het muziek – entertainment gedeelte, maar ook de complete aankleding in stijl. Dat dit altijd maatwerk is kunt u begrijpen. Wat zijn de mogelijkheden op uw locatie, wat zijn uw ideeën en wensen?

   

Vrijblijvende afspraak en advies

Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een themafeest te organiseren op uw eigen locatie. Dit kan op uw bedrijf, maar natuurlijk ook in de privésfeer bij u thuis.Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!
T: 0172 – 65 38 56
E:
 info@partyregelaar.nl

Geen eigen locatie voor een themafeest?

Wanneer uw eigen locatie zich niet leent om een themafeest te organiseren, dan hebben wij de ideale oplossing voor u! In ons eigen Partycentrum Parola hebben wij een zeer gezellig Café – Restaurant waar regelmatig een verjaardag maar ook een themafeest wordt georganiseerd. Informeer naar deze mogelijkheden en kom even gezellig langs bij ons. Onze het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

In welke plaatsen organiseren wij een themafeest:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.Zuid Holland en Noord Holland provincie Utrecht

Revolution Slider Error: Slider with alias home-groot not found.
Maybe you mean: 'Verhuur Catering' or 'tychoslider' or 'twan-slider'

Organiseer een gaaf muziekfeest op uw eigen locatie. Tover de bestaande huiskamer en tuin om in een feestzaal met sfeer, warmte en bijvoorbeeld in een leuk thema. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte op maat.
Een leuke activiteit, een spel, een uitdaging, een workshop of toch die leuke swingende band? Wordt uw feest opgefleurd door een bekende Nederlander? Allemaal mogelijkheden en opties om in gedachten te houden. Is er voldoende parkeergelegenheid, is er voldoende stroom maar ook water aanwezig? Heeft u gedacht aan de uitnodigingen? Zo zijn er vele aspecten voor hete organiseren van een feest waar u rekening mee moet houden en waar wij u graag bij begeleiden en helpen.
Een bezoek aan uw eigen locatie door ons is daarom belangrijk om een goed advies te kunnen geven en om met een passend voorstel te komen. Mogen wij bij u langskomen?

Schuiven naar boven