Openingen

U kunt denken aan de opening van uw gloednieuwe bedrijf. Maar ook de heropening van uw pand na een ingrijpende renovatie. Wellicht de verhuizing naar een nieuw pand in verband met grote uitbreiding van uw personeel of een fusie.
Reden te meer om uw bedrijf (weer) eens extra in de spotlight te zetten en daarom uw belangrijke relaties uit te nodigen om deze verandering binnen uw bedrijf met hen te delen. Hou hen op de hoogte wat voor een mogelijkheden deze nieuwe ontwikkelingen allemaal met zich meebrengen.
Als u een nieuwe speler bent op de markt is het natuurlijk van essentieel belang om dit event aan te grijpen om zo uw naamsbekendheid te vergroten en te versterken. Dit is een mooi moment om de lokale media, gerelateerd aan uw vakgebied, uit te nodigen en een persbericht de deur uit te doen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Opties voor Bedrijfsopening

De opening kan gevierd worden in de vorm van een open dag (-en) of open huis. Alle belangstellenden krijgen de kans om een kijkje bij u binnen te nemen. Maar een andere mogelijkheid is een spectaculair feest, een sfeervolle borrel of een combinatie.
De open dag kan aangekleed worden met een origineel hapje of drankje. Misschien wat leuk entertainment voor op de achtergrond of juist een spectaculaire openingsact. Voor alle praktische zaken als meubilair, decoratie, vriendelijke bediening en een persoonlijk welkom kunt u bij de Party Regelaar terecht. Wat belangrijk is is dat alles met mate gedaan wordt en de focus blijft liggen op de opening. Die dag zorgen wij er samen met u voor dat alles er tip top uitziet en de gasten met een positief gevoel het pand weer verlaten.

Vrijblijvende afspraak en advies

Wanneer u van plan bent om aandacht te besteden aan uw bedrijfs opening, dan maken wij graag een afspraak bij u op locatie om naar de mogelijkheden te kijken en om uw wensen te inventariseren.
Maak nu een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wat het zou gaan kosten om een opening te organiseren. Voor elk budget kunnen wij wat betekenen!
T:   0172 – 65 38 56
E:
   info@partyregelaar.nl

In welke plaatsen organiseren wij een Opening:

Wij werken vanuit Ter Aar in de gemeente Nieuwkoop vlak bij Alphen aan den Rijn. Dit ligt centraal in het Groene Hart van de Randstad en dat is tevens ons werkgebied. Van Amsterdam, Utrecht, tot Den Haag en Rotterdam. Maar ook komen wij graag in Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Aalsmeer. de Kwakel, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Leimuiden.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven