Partyverhuur in Alphen aan den Rijn

Bij de Party Regelaar uit Ter Aar huurt u alle mogelijke materialen voor partyverhuur voor uw eigen feest thuis of op het bedrijf in Alphen aan den Rijn of omgeving. Wij beschikken over een groot assortiment aan partyverhuurmaterialen, zoals biertaps, statafels, stoelen, licht, geluid, podia, feesttenten en natuurlijk glaswerk, borden en bestek. Als u overweegt om een feestje te organiseren, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de keuzes in ons assortiment met partyverhuurmaterialen. We maken een vrijblijvende prijsopgaaf, zodat u inzicht heeft in de kosten. Naast partyverhuur kunt u bij ons terecht voor het bestellen en laten verzorgen van uw catering in Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam en de regio hiertussen.

Bekijk hieronder al onze mogelijkheden:

Partyverhuur voor diverse gelegenheden en evenementen

De Party Regelaar is al een aantal jaar ervaren in de partyverhuur in Alphen aan den Rijn voor evenementen, bedrijfsborrels, congressen, feesten en festivals. De Party Regelaar levert in de hele Randstad materialen, zoals barren, taps, bier, wijn, podiumdelen, podia, tenten, pagode tenten, foldikap tenten, klapstoelen, stackchairs, combisteamers, biertap, Pioneer CDJ2000-spelers, DJM800-mixer, PAR64, draadloze microfoons, beamers, spanschermen, picknickbanken, bierbanken, statafels, wijnglazen, bierglazen, borden, bestek. Alles is bij ons in de verhuur en per dag te huren.

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u binnenkort een themafeest organiseren thuis? Of heeft u zin om de organisatie van een barbecue volledig uit handen te geven? Dan zit u bij onze partyverhuur in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Utrecht en Amsterdam goed. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172 65 38 56 of een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven