Partyservice Bodegraven

wraps met zalm Party Regelaar BBQ Zalm Foccacia Hapjes bestelllen Alphen aan den Rijn Penne Pasta Party Regelaar Clubsandwich Party Regelaar Party Regelaar Meat Sauce
De organisatie van festiviteiten, bijzondere projecten en evenementen vergt een grote dosis ervaring en specialisme. Het verzorgen van deze ‘niet-alledaagse’ gebeurtenissen is het dagelijks werk van de Party Regelaar

Op uw eigen locatie

De partyservice van de Party Regelaar verzorgt de complete organisatie en uitvoer van evenementen en festiviteiten bij u thuis, op de zaak of op één van onze stijlvolle locaties in de regio.
Hierbij inventariseren wij voor u de meest uiteenlopende wensen, dragen wij zorg voor een gedetailleerde planning en coördinatie en staan garant voor volledige verzorging, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. De kenmerken van onze partyservice in Bodegraven zijn, kwaliteit, vakmanschap en enthousiasme.

Variaties

Omdat er talloze variaties mogelijk zijn wat betreft prijs, als de keuze van het product raden wij u aan, vrijblijvend, in een gesprek uw wensen kenbaar te maken voor een partyservice op maat in Bodegraven of omgeving.
De partyservice van Bodegraven!
De partyservice van de Party Regelaar verzorgt graag de catering van onvergetelijke personeelsfeesten, evenementen, diners en bedrijfsrecepties. Maar ook perfect verzorgde feesten bij u thuis. Of het nu om 25 of 500 genodigden gaat, onze toegevoegde waarde maakt het verschil.

Proef het verschil

Party Regelaar eten Party Regelaar Hapjes Bittergarnituur partyservice bodegraven Stokbroodje Party Regelaar tomaatsalade Party Regelaar partyservice bodegraven

Zakelijk:

Uw zakelijke evenement dient niet alleen voor uw eigen personeel goed geregeld zijn. Vaak is dit ook een visitekaartje voor uw relaties. Het is daarom belangrijk dat hier een ervaren organisatie achter staat.
De partyservice van de Party Regelaar helpt u en uw bedrijf dan ook graag om een onvergetelijke indruk achter te laten. Wij vinden dat luisteren een van de belangrijkste taken is van de cateraar. Hierdoor kunnen wij gehoor geven aan al uw wensen en dit vertalen naar een evenement van hoge kwaliteit voor uw gasten.
Neem contact op voor meer informatie over catering voor bedrijven.
T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Particulieren:

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een private diner of een jubileum. De Partyservice van de Party Regelaar combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. Exact op maat. In uw eigen huiselijke omgeving of op locatie. Wij verassen U en uw gasten met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend diner. Gaat u in zee met onze unieke partyservice uit Bodegraven, dan bent u verzekerd van exclusiviteit en een zeer persoonlijke aanpak.
Bij bijvoorbeeld een huwelijk draagt de Party Regelaar zorg voor de gehele catering, van bruidstaart tot ‘late night snack’ op uw feest. Maar ook de verdere aankleding en invulling (zoals styling, tenten en muziek) kunt u aan onze specialisten overlaten.

Complete catering

Met veel genoegen geven wij u een indruk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij doen dit doorgaans middels een gesprek, bij voorkeur op de feestlocatie. Ook hebben wij ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten op locatie. Wij nemen naast de gebruikelijke organisatie, ook alle transport, contact met plaatselijke leveranciers en meer, uit handen.
Neem contact op voor meer informatie over catering voor particulieren.
T: 0172 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Regio Bodegraven 

Wij hebben vele tevreden klanten in Bodegraven, maar ook in de omliggende plaatsen weet men ons ook goed te vinden.
Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Almere, Assendelft, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort,
Alkmaar, Aerdenhout, Badhoevedorp, Bennebroek, Benthuizen, Moerkappelle, Bodegraven,
Bloemendaal, Beverwijk, DeKwakel, DenHaag, Delft, Dordrecht, Haarlem, Halfweg,
Hillegom, Hilversum, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Gouda, Bodegraven,Reeuwijk,
Sliedrecht, Sassenheim, Oegstgeest, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk,
Noorwijkerhout, Katwijk, Purmerend, Velsen, Velsenbroek, Utrecht, Uithoorn, Rotterdam,
Wormer, Zaanstad, Zwanenburg, Zoetermeer, Bodegraven,Nieuwkoop, Ter Aar, Leimuiden, Rijpwetering, en….

Schuiven naar boven