Personeelsfeest organiseren Alphen a/d Rijn

Bij de Party Regelaar kunt u een personeelsfeest laten organiseren voor in Alphen aan den Rijn en omgeving. Als Party Cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van en het begeleiden van feesten op locatie. Wij bouwen uw eigen bedrijfslocatie om tot een sfeervolle feestzaal die u niet meer terug herkend!

Thema personeelsfeest organiseren Alphen aan den Rijn

Vaak is het leuk om een bepaald thema aan uw feest mee te geven. Dat kan soms al met een paar eenvoudige decoraties, maar ook met eten en drinken is uw personeelsfeest in een sfeervol thema te verzorgen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.
Voorbeelden om een thema toe te passen op uw personeelsfeest organiseren Alphen aan den Rijn zijn:

 • BBQ Feest Compleet verzorgd
 • Hollandse meezingavond
 • Casino – Las Vegas avond
 • Saterday Night Fever
 • Back to the 80-90s
 • Ik Hou van Holland avond
 • Around the world
 • Caribbean Night

personeelsfeest organiseren:

Het organiseren van een personeelsfeest doen wij voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. Met name voor bedrijven is het een leuke en ontspannende manier om een personeelsfeest of personeelsfeest te organiseren. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw persoonlijke feest op uw eigen locatie in de buurt van Alphen aan den Rijn. Vanzelfsprekend bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Complete verzorging:

de Party Regelaar staat garant voor lekkere en gezonde catering. Tevens verzorgt de Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten presenteren. Onze attente cateringmedewerkers kunnen uw gasten voorzien van een heerlijk verfrissend drankje.
Het personeelsfeest wordt met de grootst mogelijke zorg voor u voorbereidt en op de juiste manier gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een persoonlijk pakket samenstellen dat precies aan uw wensen voldoen: de Party Regelaar biedt vele mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan extra entertainment op uw personeelsfeest?
Omdat het weer niet altijd mee zit in Nederland, kunt u bij slecht weer gebruik maken van het grote assortiment tenten en heaters. Uw gasten kunnen gewoon warm en droog staan.
Denkt u ook aan:

 • statafels
 • koelkasten
 • zitplaatsen
 • borden en bestek
 • glaswerk
 • tenten

Waar organiseren wij een personeelsfeest?

De Party Regelaar komt naar u toe! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Wij komen graag bij u voor een feestje. Vaak werken wij in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bijvoorbeeld: Nieuwkoop, Ter Aar, Aalsmeer, de Kwakel, Boskoop, Bodegraven, Leimuiden, Woubrugge, Gouda, Reeuwijk, Leiden; eigenlijk de Randstad, Zuid Holland en het Groene Hart van de Randstad. Van Amsterdam, Rotterdam tot Utrecht en Den Haag. Kortom: voor een personeelsfeest organiseren Alphen aan den Rijn, moet je bij de Party Regelaar zijn!
Graag tot ziens!

Party Regelaar organiseert personeelsfeest in Alphen aan den Rijn

Al vele jaren organiseren wij feesten voor medewerkers en familie van het personeel bedrijfsfeesten. Van kleine personeelsuitjes tot grote bedrijfsfeesten. Bedrijfsfeesten, een feest voor iedere werknemer. Eens een keer wat anders met je collega’s dan alleen met elkaar werken. Lekker ontspannen met je medewerker een drankje doen terwijl er een fijn muziekje op de achtergrond draait.

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn leuk voor jong en oud, werkgever en werknemer. Maar hoe komt zo’n personeelsfeest tot stand? Wordt dit geregeld door het bedrijf zelf of nemen de werknemers de touwtjes in eigen handen voor deze feestjes? Personeelsfeesten voor grote bedrijven worden vaak vanuit het bedrijf zelf georganiseerd voor alle werknemers die bij het bedrijf werkzaam zijn. Deze feestjes kunnen variëren van een feestje in een grote tent met een barbecue tot een groots feest met dj in een ingehuurde discotheek.

personeelsfeest organiseren  Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Leiden, Gouda, Bodegraven en Ter Aar (gemeente Kaag en Braassem), midden in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn staat bekend om haar jaarlijkse gondelvaart, Jaarmarkt, Archeon en het Lakeside Festival, en biedt volop mogelijkheden als locatie voor evenementen.

Een personeelsfeest is een ideale manier om de interne relaties en externe relaties binnen het bedrijf te versterken of uw zakelijke netwerk uit te breiden. De Party Regelaar heeft al enkele jaren ervaring in het organiseren van unieke, verantwoorde en onvergetelijke bedrijfsfeesten.

De Party Regelaar verzorgt uw personeelsfeest tot in detail, hierbij zijn de thema’s en mogelijkheden oneindig. Wij zorgen door middel van het leveren van maatwerk dat het feest tot een succes wordt gebracht. Hierdoor zullen u en uw zakenrelaties het personeelsfeest niet snel vergeten. Hierbij houdt de Party Regelaar rekening met de boodschap die u naar uw doelgroep over wilt brengen, en spelen wij in op uw wensen en behoeften.

De Party Regelaar realiseert naast bedrijfsfeesten ook concepten op maat: bedrijfsopeningen, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, presentaties, vergaderingen, open dagen, beursdeelnames, teambuilding dagen, bedrijfsjubilea en andere (business-to-business) evenementen.

Personeelsfeest organiseren op eigen locatie Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Leiden, Gouda, Bodegraven en Ter Aar (gemeente Kaag en Braasem), midden in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn staat bekend om haar jaarlijkse gondelvaart, Jaarmarkt, Archeon en het Lake-side Festival, en biedt volop mogelijkheden als locatie voor evenementen.
Een personeelsfeest is een ideale gelegenheid om werknemers en zakenrelaties te bedanken of tijdens een informele sfeer beter te leren kennen, waardoor uw interne en externe relaties binnen uw bedrijf worden versterkt. De Party Regelaar heeft al enkele jaren ervaring in het organiseren van unieke, verantwoorde en onvergetelijke personeelsevenementen.

De Party Regelaar verzorgt uw personeelsevenement tot in detail: hierbij zijn de thema’s en mogelijkheden oneindig. Wij toveren uw locatie om tot een feestlocatie waar iedereen versteld van zal staan. De Party Regelaar zorgt door middel van het leveren van maatwerk dat het evenement tot een succes wordt gebracht. Hierdoor zal u en uw relaties het personeelsevenement niet snel vergeten. HS Events zorgt voor personeelsfeesten op maat, HS Events speelt hierbij in op uw wensen en behoeften en ondernemingsdoelstellingen.

De Party Regelaar realiseert naast personeelsfeesten ook concepten op maat: bedrijfsjubilea, presentaties, vergaderingen, open dagen, beursdeelnames, teambuilding dagen, bedrijfsopeningen en andere (business-to-business) evenementen.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven