Receptie Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

Een receptie is een bijzondere gelegenheid. Of het nu gaat om een receptie ter gelegenheid van een bedrijfsfeest, bruiloft of condoleance. Zoekt u naar een partner die alles voor uw receptie in Bodegraven, Alphen aan den Rijn of Boskoop kan regelen? De Party Regelaar is een professioneel allround bedrijf op het gebied van allerlei soorten feesten en gelegenheden.
Voor uw receptie kunt u de complete organisatie, aankleding en catering aan ons overlaten. Natuurlijk kunnen wij ook recepties voor een deel verzorgen. Wij verzorgen recepties in de regio Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven op uw eigen locatie of in ons sfeervolle zalen/partycentrum.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Receptie op locatie in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven

Een receptie op uw eigen locatie regelen wij standaard voor de duur van 2 uur, maar uitbreiding is desgewenst mogelijk. De receptie is inclusief statafels met afrok, garderobe, bar en taps, borrelhapjes, wijn, bier en frisdranken, luxe toastjes en professioneel bedienend personeel. Mocht u extra wensen of aanvullingen hebben, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Omdat iedere receptie anders is passen wij deze geheel naar de gelegenheid aan. Een condoleance receptie is uiteraard anders dan een bedrijfsreceptie of een feestelijke trouwreceptie. Bij een feestelijk getinte receptie kunnen wij leuke extra’s voor u verzorgen. Denk aan gezellige muziek en een feestelijke aankleding.

Meer informatie receptie Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

Voor meer informatie over een receptie in Alphen aan den Rijn, Boskoop of Bodegraven kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven