Statafel huren Aalsmeer

Statafel huren Aalsmeer

Bij de Party Regelaar kunt u statafels huren in regio Aalsmeer en omstreken.
Verschillende mogelijkheden, verschillende stijlen en verschillende sferen!
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Voor het complete aanbod aan stoelen en tafels kunt u HIER terecht!

Een greep uit ons assortiment:

stoelen en tafles
NIEUW: STATAFEL WHITE WASH MET TWEE BIJPASSENDE BARKRUKKEN
€ 29,50
statafel huren Aalsmeer Statafel Ø 0,85 mtr. en 1,10 mtr. hoog 7,00
statafel wijnton huren alphen aan den rijn Statafel Wijnvat Houten bovenblad 15,00
statafel white wash huren alphen aan den rijn Statafel White Wash afgewerkt 16,50

Denkt u bij het huren van een statafel ook eens aan ons aanbod aan statafelkleedjes!

statafel rok festival huren alphen aan den rijn Statafelrok type Festival Modern, stretch en in de volgende kleuren verkrijgbaar:
Blauw, Oranje, Rood, Rose, Wit en Zwart
8,50
statafel rok huren alphen aan den rijn Statafelrok los model Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Blauw, Rood, Wit en Zwart
6,00

Bezorgen in Aalsmeer

Wij bezorgen de statafels bij u thuis of op uw feestlocatie naar wens, maar u kunt de statafels ook zelf afhalen bij ons. In Aalsmeer en omgeving bezorgen wij GRATIS boven een orderbedrag van € 100,00 ex btw.
Wilt u een statafel huren Aalsmeer, bijvoorbeeld voor een feestje dat u geeft? Lanceert u binnenkort een nieuw product, wilt u een nieuwe bedrijfsnaam bekend maken of is het tijd om een mooi jaar te vieren? Met staantafels zorgt u ervoor dat een ieder met elkaar in gesprek raakt en de gezelligheid zienderogen toeneemt. Statafels laten zich gemakkelijk plaatsen en zorgen voor een ideale indeling van de ruimte. Wilt u voordelig een statafel huren in Aalsmeer, bijvoorbeeld met een stijlvolle rok in een van de bekende kleuren?

Statafel met rok huren

U kunt alleen de statafel huren, maar u kunt dit ook doen inclusief de rok. Dit laatste zorgt voor een stijlvolle afwerking van de tafel, omdat de poten niet zichtbaar zijn. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de tafel een bepaalde kleur mee te geven. Gaat u voor een zwart model, of is het een van de kleuren als rood, groen en blauw die u aan weet te spreken? Match de kleur met uw huisstijl, of zorg voor een bepaalde thema tijdens uw feest. Wat uw wensen ook zijn, u kunt de statafel huren die u wenst en deze in Aalsmeer af laten leveren.

Verhuur in Aalsmeer

Wilt u een statafel huren Aalsmeer, bijvoorbeeld tijdens een feestje? Zorg ervoor dat u uw gasten de mogelijkheid kunt bieden elkaar beter te leren kennen, of samen terug te denken aan de mooie momenten die u heeft beleefd. Wat uw wensen ook zijn, met een statafel zorgt u ervoor dat een ieder zijn of haar plek kan vinden en het een geslaagde middag of avond wordt. Wilt u een statafel huren Aalsmeer en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan brengen we u graag een offerte op maat uit.

Schuiven naar boven