Statafel huren Alphen aan den Rijn

Wilt u een statafel huren Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld voor een feestje dat u geeft? Lanceert u binnenkort een nieuw product, wilt u een nieuwe bedrijfsnaam bekend maken of is het tijd om een mooi jaar te vieren? Met staantafels zorgt u ervoor dat een ieder met elkaar in gesprek raakt en de gezelligheid zienderogen toeneemt. Statafels laten zich gemakkelijk plaatsen en zorgen voor een ideale indeling van de ruimte. Wilt u voordelig een statafel huren in Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld met een stijlvolle rok in een van de bekende kleuren.

statafel huren nieuwkoop statafel huren nieuwkoop statafel white wash huren alphen aan den rijn statafel wijnton huren alphen aan den rijn

Statafel huren Alphen aan den Rijn

Bij de Party Regelaar kunt u statafels huren in regio Alphen aan den Rijn en omstreken.
Verschillende mogelijkheden, verschillende stijlen en verschillende sferen!
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Voor het complete aanbod aan stoelen en tafels kunt u HIER terecht.

Bekijk hier ons assortiment in onze webshop: WEBSHOP

Wij bezorgen de statafels bij u thuis of op uw feest locatie naar wens, maar u kunt de statafels ook zelf afhalen bij ons.

Wilt u een statafel huren Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld voor een feestje dat u geeft? Lanceert u binnenkort een nieuw product, wilt u een nieuwe bedrijfsnaam bekend maken of is het tijd om een mooi jaar te vieren? Met staantafels zorgt u ervoor dat een ieder met elkaar in gesprek raakt en de gezelligheid zienderogen toeneemt. Statafels laten zich gemakkelijk plaatsen en zorgen voor een ideale indeling van de ruimte. Wilt u voordelig een statafel huren in Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld met een stijlvolle rok in een van de bekende kleuren?

Statafel met rok huren

U kunt alleen de statafel huren, maar u kunt dit ook doen inclusief de rok. Dit laatste zorgt voor een stijlvolle afwerking van de tafel, omdat de poten niet zichtbaar zijn. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de tafel een bepaalde kleur mee te geven. Gaat u voor een zwart model, of is het een van de kleuren als rood, groen en blauw die u aan weet te spreken? Match de kleur met uw huisstijl, of zorg voor een bepaalde thema tijdens uw feest. Wat uw wensen ook zijn, u kunt de statafel huren die u wenst en deze in Alphen aan den Rijn af laten leveren.

Verhuur in Alphen aan den Rijn

Wilt u een statafel huren Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld tijdens een feestje? Zorg ervoor dat u uw gasten de mogelijkheid kunt bieden elkaar beter te leren kennen, of samen terug te denken aan de mooie momenten die u heeft beleefd. Wat uw wensen ook zijn, met een statafel zorgt u ervoor dat een ieder zijn of haar plek kan vinden en het een geslaagde middag of avond wordt. Wilt u een statafel huren Alphen aan den Rijn en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan brengen we u graag een offerte op maat uit.

Verhuren jullie ook statafelhoezen?

Statafelhoezen zijn echte sfeermakers: ze zijn in staat een kleurrijk of chique tintje aan uw feest of evenement toe te voegen. Bij de Party Regelaar  kunt u niet alleen statafels huren in Alphen aan den Rijn, maar vindt u ook een ruim aanbod statafelrokken of hoezen om uw feest op te fleuren. Vraag naar de mogelijkheden, dan kijken we  welke hoezen bij uw feestthema aansluiten.

Worden de statafels bij mij geleverd?

We begrijpen maar al te goed dat u uw handen vol heeft aan uw evenement en ontzorgen u daarom graag waar het op de bezorging aankomt. Bestel uw statafels vóór 12.00 uur online en verwacht ze de volgende dag al bij u op de stoep. Haalt u ze toch liever zelf op? Ook dat is geen probleem!

Schuiven naar boven