Amsterdams Feest

Een Amsterdams feest is een leuk thema voor een feest om te organiseren op uw eigen locatie in Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam of in deze regio. Wij hebben de leukste mogelijkheden bij de Party Regelaar uit Ter Aar. Wat dacht u van een Amsterdams feest dat op uw eigen locatie, in een bedrijfshal, in een loods, in het kantoor of op een buitenplaats gehouden wordt? We kleden het helemaal aan in de stijl van het thema. Dit gaat natuurlijk geheel in overleg met u en natuurlijk de mogelijkheden die uw eigen locatie bieden.

De aankleding van een Amsterdams feest

Als de gasten binnenkomen op een plek die ineens totaal anders is, dan is dat een verrassing voor iedereen. Zo zetten we meteen een goede sfeer neer door middel van meubilair in stijl, decordoeken en de juiste verlichting. Bij ons zit u goed voor de verzorging van allerlei soorten feesten en de partyverhuur in Amsterdam, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht en de omgeving.

Entertainment

Passend entertainment voor een Amsterdams feest maakt het helemaal af. Of het nu alleen achtergrondmuziek is uit de speakers, een passende artiest is op een podium of figuranten zijn die de gasten vermaken: het maakt het thema wel helemaal af! U zou ook kunnen kiezen voor een activiteit of een spel in het thema van Amsterdams feest.

Catering

Eten en drinken zijn altijd belangrijk op een feest. Een hapje en drankje worden altijd gewaardeerd, maar u kiest zelf wat u de gasten wilt aanbieden. U kiest voor alleen lekkere hapjes of wellicht een compleet buffet in het thema, maar een kok met ‘live cooking’ of wellicht een workshop is ook een leuk idee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit drankjes die passen bij het thema Amsterdams feest. Een leuk welkomstdrankje, of juist niet? Een speciaal biertje of een bijzondere wijn?

De kosten van een themafeest

De vraag wat een themafeest kost, wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. U wilt uiteindelijk weten wat het allemaal totaal gaat kosten en waar u aan toe bent. Het een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen en hoeveel gasten gaat u uitnodigen? Welke aankleding gaat u kiezen, welk type catering kiest u en hoeveel personeel gaan we inzetten op uw themafeest? Dit zijn allemaal zaken die wij met elkaar moeten bespreken om tot een juist antwoord op deze vraag te komen. Elk feest is maatwerk en daarom nooit hetzelfde.

Compleet verzorgd

Wij kunnen uw thema Amsterdams feest compleet verzorgen. Dit doet de organisatie in nauw overleg met u en tevens zorgen we voor de op- en afbouw van alle verhuurde materialen. Ons professionele cateringteam verzorgt de gasten volgens afspraak.

Laat uw feest volledig door ons organiseren

Ziet u een Amsterdams feest helemaal zitten en wilt u deze graag zelf organiseren? Laat het dan aan ons uit Ter Aar over! Wij regelen het helemaal tot in de puntjes. Vraag een offerte aan en maak vervolgens een afspraak om al uw wensen te overleggen. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0172 65 38 56 of een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven