Amsterdams Feest

Een Amsterdams feest is een leuk idee voor een themafeest – bijvoorbeeld een personeelsfeest – op uw eigen locatie in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Utrecht of natuurlijk in Amsterdam. Bij Party Regelaar uit Ter Aar bieden we de leukste mogelijkheden aan. Wat dacht u van een Amsterdams feest dat op uw eigen locatie, bijvoorbeeld in een bedrijfshal, in een loods of op kantoor gehouden wordt? We kleden de locatie helemaal aan in de stijl van het thema. Dit gaat natuurlijk geheel in overleg met u en we bekijken de mogelijkheden die uw eigen locatie biedt.

De aankleding van een Amsterdams feest

Als de gasten binnenkomen op een plek die in een ander jasje is gestoken, is dat een verrassing voor iedereen. Zo zetten we meteen een goede sfeer neer met behulp van meubilair in stijl, decordoeken en de juiste verlichting. Bij ons zit u goed voor partyverhuur en de verzorging van allerlei soorten feesten in onder andere Amsterdam, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht en de omgeving. Een Amsterdams feest als bedrijfsfeest of personeelsfeest in het mooie Amsterdam of elders wordt ongetwijfeld een succes.

Muziek en ander entertainment

Passend entertainment voor een Amsterdams feest maakt het helemaal af. Of het nu alleen achtergrondmuziek uit de speakers is, een artiest op een podium of figuranten die de gasten vermaken: het maakt het thema helemaal af! U zou ook kunnen kiezen voor een activiteit of een spel in het thema van een Amsterdams feest, bijvoorbeeld voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest in hartje Amsterdam.

De lekkerste hapjes en drankjes

Eten en drinken zijn van groot belang op ieder feest. U kiest zelf wat u de gasten wilt aanbieden. Kies enkel voor hapjes of ga voor een compleet buffet, passend bij het thema van uw feest. Een kok met ‘live cooking’ of wellicht een workshop is ook een leuk idee. Ook kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit drankjes die passen bij een Amsterdams feest. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in regio Amsterdam.

De kosten van een themafeest

De vraag wat een themafeest kost, wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. Het een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen en van hoeveel gasten u uitnodigt. Welke aankleding gaat u kiezen, welk type catering kiest u en hoeveel personeel gaan we inzetten op uw personeelsfeest of bedrijfsfeest in bijvoorbeeld Amsterdam? Dit zijn allemaal zaken die wij met elkaar moeten bespreken om tot een antwoord op deze vraag te komen.

Uw feest compleet verzorgd

Wij kunnen uw thema Amsterdams feest compleet verzorgen. Dit doet de organisatie in nauw overleg met u en tevens zorgen we voor de op- en afbouw van alle verhuurde materialen. Ons professionele cateringteam verzorgt de gasten volgens afspraak, en u hoeft zich ook niet druk te maken om de schoonmaak.

Laat uw feest volledig door ons organiseren

Ziet u een Amsterdams feest helemaal zitten en wilt u deze graag zelf organiseren, bijvoorbeeld als personeelsfeest of bedrijfsfeest in regio Amsterdam? Laat het dan aan ons uit Ter Aar over! Wij regelen alles tot in de puntjes. Vraag een offerte aan en maak vervolgens een afspraak om uw wensen met ons te bespreken. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0172 65 38 56 of door een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven