Apres Ski Party

Eigen locatie:

Een themafeest organiseren op uw eigen locatie is een van de leuke mogelijkheden bij de Party Regelaar. Wat dacht u van een Apres Ski Party en dat op uw eigen locatie.
In een bedrijfshal, in een loods, in het kantoor of op een buitenplaats? Helemaal aangekleed geheel in stijl van het thema Apres Ski Party.
Dit gaat natuurlijk geheel in overleg met u en natuurlijk de mogelijkheden die uw eigen locatie bieden.

Aankleding:

Als de gasten binnen komen op een plek die nu totaal anders is, dan is dat een verrassing voor iedereen. Gelijk een goede sfeer neerzetten door middel van meubilair in stijl, decordoeken en de juiste verlichting zijn belangrijk voor dit Apres Ski Party Thema, daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Entertainment:

Passend entertainment in het Apres Ski Party thema maakt het helemaal af. Of het nu alleen achtergrond muziek is uit de speakers, een passende artiest op een podium of figuranten die de gasten vermaken: het maakt het thema wel helemaal af. U zou ook kunnen kiezen voor een activiteit of een spel in het Apres Ski Party thema.

Catering:

Eten en drinken zijn altijd belangrijk op een feest. Een hapje en drankje worden altijd gewaardeerd, maar kiest zelf wat u de gasten wilt aanbieden. Alleen lekkere hapjes of wellicht een compleet buffet in het thema Apres Ski Party, maar een kok met ‘live-cooking’ of wellicht een workshop is ook een leuk idee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Ook kunt u naast een standaard drankenpakket kiezen uit drankjes die passen bij het thema Apres Ski Party. Een leuk welkomstdrankje, of juist niet? Een speciaal biertje of een bijzondere wijn?

Wat kost een thema feest:

Deze vraag wordt vaak gesteld en dat is natuurlijk logisch. U wilt uiteindelijk weten wat het allemaal totaal gaat kosten en waar u aan toe bent. Het een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen en hoeveel gasten gaat u uitnodigen? Welke aankleding gaat u kiezen, welk type catering kiest u en hoeveel personeel gaan we inzetten op uw themafeest. Allemaal zaken die wij met elkaar moeten bespreken om tot een juist antwoord op deze vraag te komen. Elk feest is maatwerk en daarom nooit hetzelfde.

Compleet verzorgd:

Kortom, wij kunnen uw thema Apres Ski compleet verzorgen. wij verzorgen de organisatie in nauw overleg met u en verzorgen de op-en afbouw van alle materialen. Ons professionele cateringteam verzorgd de gasten volgens afspraak.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven