Een themafeest organiseren bij u thuis

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Een themafeest kunt u op een externe locatie organiseren, maar ook gewoon thuis! Het enige wat u écht nodig heeft is een goed thema, een leuke gastenlijst, mooie kostuums en de juiste catering. Gelukkig regelt de Party Regelaar uit Ter Aar dat allemaal voor u. U maakt zelf de gastenlijst en kiest een thema. Wij hebben een ruim aanbod aan kostuums die u kunt huren en verzorgen de gehele catering bij u thuis. Het is zelfs mogelijk om deze catering volledig aan te passen op uw thema. Wij denken daarin graag met u mee. Een themafeest organiseren bij u thuis was nog nooit zo leuk als met ons feestteam!

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Wij helpen u het beste themafeest te organiseren bij u thuis

U kunt uw themafeest natuurlijk zo bont maken als u zelf wilt. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest bij u thuis organiseren in het thema van superhelden? Dan zorgen wij voor de verhuur van bijpassende decoraties en kostuums. Kies zelf wat voor soort catering u van ons wenst. Wilt u een uitgebreid buffet of gaat u liever voor meerdere kleinere hapjes? Wij denken met u mee en zorgen dat alles precies is zoals u dat wilt.

Entertainers voor uw feest

Ook voor entertainers zit u bij ons goed. Wij regelen entertainers voor ieder themafeest in Amsterdam, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht en omgeving. Als u een themafeest thuis wilt organiseren ter ere van een kinderfeestje, zorgen wij dat de kinderen urenlang plezier hebben. Kortom: geef alles uit handen en wij helpen u een themafeest bij u thuis te organiseren om nooit meer te vergeten!

Kies het leukste thema en beleef een onvergetelijke avond

Ziet u het helemaal zitten om een themafeest bij u thuis te organiseren? Dan helpen wij u graag. Het is natuurlijk ook mogelijk om een themafeest, in plaats van thuis, te organiseren op een locatie naar keuze in bijvoorbeeld Ter Aar, Nieuwkoop, Utrecht of Amsterdam. Dat regelen wij ook helemaal voor u. Vraag een offerte aan en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Heeft u speciale wensen? Dan neemt u telefonisch contact op via 0172 65 38 56 of stuurt u een e-mail naar info@partyregelaar.nl. We helpen u graag verder met het organiseren van een themafeest bij u thuis.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Schuiven naar boven