Trouwlocatie Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop

Een trouwlocatie met alle faciliteiten voor een trouwfeest: dat is Partycentrum Parola van de Party Regelaar. Wij zijn een allround bedrijf op het gebied van allerlei soorten feesten en evenementen. Uw trouwfeest verzorgen wij dan ook compleet van A tot Z! Onze trouwlocatie voor de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop heeft alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken.
Bij een bruiloft komt veel kijken. U zoekt misschien naar een ideale trouwlocatie met mooie zalen en een Party Regelaar die bepaalde zaken voor u uit handen neemt. Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij kunnen veel zaken voor uw trouwfeest regelen. Van een sfeervol huwelijksdiner tot een spetterende feestavond compleet met muziek, entertainment en een prachtige aankleding.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Een compleet trouwfeest op dé trouwlocatie voor Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven

De trouwlocatie bestaat uit diverse zalen waarin uw feest of receptie goed tot zijn recht kan komen. Met onze jarenlange ervaring in trouwfeesten weten wij dat het hem vaak zit in de details. Deze maken een bruiloft diner, feest of receptie tot een groots succes. Ons doel is dat u en uw gasten volop en zorgeloos kunnen genieten en feesten!
Indien gewenst regelen wij naast de ideale trouwlocatie voor de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop ook extra’s. Denk aan het verzorgen van een trouwauto, een champagne toren, bruidstaart, DJ of ‘live’ band. Belangrijk is dat u een trouwfeest krijgt wat bij uw wensen aansluit. Daarom gebeurd alles bij ons in zeer goede samenspraak met u. Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken.

Meer informatie over onze trouwlocatie voor Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Wij staan klaar voor al uw vragen over onze trouwlocatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden of kom eens langs om samen een uniek trouwfeest voor de bereiden.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven