Winterbarbecue organiseren

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Wilt u binnenkort een winterbarbecue organiseren op een locatie naar keuze? Dan helpen wij van de Party Regelaar uit Ter Aar u graag. Wij beschikken over alle elementen om uw barbecue zo geslaagd mogelijk te maken. Zo regelen wij de materialen, zoals een tent, een lekker grote barbecue én de hele catering. Het enige waar u zich nog over hoeft te bekommeren als u een winterbarbecue op locatie wilt organiseren, is het uitnodigen van de gasten!

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Een winterbarbecue organiseren op een locatie naar keuze

Bij de Party Regelaar uit Ter Aar zijn wij er voor iedereen die een feest of andere gelegenheid, zoals een winterbarbecue, wilt organiseren en graag de catering en de opbouw van het feest uit handen geeft.  Wij zijn werkzaam in een brede regio van Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht tot Amsterdam en zijn er voor alle soorten wensen. Of u nu een grote of kleine winterbarbecue op locatie wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat u van al uw gemakken voorzien bent. U kunt vertrouwen op de lekkerste hapjes en alles wordt aangepast naar uw budget. U bepaalt zelf hoeveel u uit handen wilt geven. Zo is het mogelijk om ons alleen in te schakelen voor de hapjes, maar we verzorgen ook een totaalpakket voor een barbecue in bijvoorbeeld Utrecht. Kies zelf uit onze vele barbecuepakketten welke u terug wilt zien op uw feest en wij gaan voor u aan de slag!

Schakel ons in en wij garanderen u een fantastische barbecue

Als u in de omgeving van Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam of de Randstad woont, is schakelt u ons eenvoudig in als u een winterbarbecue op een locatie naar keuze wilt organiseren. U vraagt vrijblijvend een offerte aan en wij sturen deze zo snel mogelijk. Als u speciale wensen heeft, kunt u ook contact opnemen via 0172 65 38 56 of info@partyregelaar.nl om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor het organiseren van kinderfeesten met barbecues of andere soorten feesten zijn wij de partner die u nodig heeft.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven