Een gezellige winterbarbecue organiseren

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Wilt u een winterbarbecue organiseren op een locatie naar keuze? Dan helpt het team van Party Regelaar uit Ter Aar u met plezier. Wij beschikken over alle benodigde elementen om uw barbecue smaakvol en onvergetelijk te maken. Zo regelen wij de materialen, zoals een tent, een grote barbecue én natuurlijk de gehele catering. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden als u een winterbarbecue op locatie wilt organiseren, is het uitnodigen van de gasten!

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Een winterbarbecue organiseren op uw favoriete locatie

Bij Party Regelaar uit Ter Aar zijn wij er voor iedereen die een feest of andere gelegenheid, zoals een winterbarbecue, wilt organiseren en de catering en de opbouw van het feest graag uit handen geeft. Wij zijn werkzaam in onder andere Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht, maar ook rondom Amsterdam, en staan open voor al uw barbecuewensen. Of u nu een kleine of juist een hele grote winterbarbecue op locatie wilt organiseren: wij zorgen ervoor dat u van al uw gemakken voorzien bent.

Wij zorgen voor een smaakvolle middag of avond

U kunt vertrouwen op de lekkerste hapjes en alles wordt aangepast naar uw budget. U bepaalt zelf hoeveel u uit handen wilt geven. Zo is het mogelijk om ons alleen in te schakelen voor de hapjes, maar we verzorgen ook een totaalpakket voor een barbecue in bijvoorbeeld Utrecht. Kies zelf uit onze vele barbecuepakketten welke u terug wilt zien op uw winterbarbecue op locatie, en wij gaan voor u aan de slag met het organiseren van een smaakvolle middag of avond! U rekent niet alleen op ons wanneer u een winterbarbecue op locatie wilt organiseren. Ook voor het organiseren van kinderfeesten met barbecues of andere soorten feesten zijn wij de partner die u zoekt.

Schakel ons in en wij zorgen voor een fantastische barbecue

Als u in de omgeving van Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Utrecht of Amsterdam woont, is schakelt u ons eenvoudig in als u een winterbarbecue op een locatie naar keuze wilt organiseren. U vraagt vrijblijvend een offerte aan en wij sturen deze zo snel mogelijk. Als u speciale wensen heeft, kunt u ook contact opnemen via 0172 65 38 56 of info@partyregelaar.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven