Zaalverhuur Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

Sfeervolle zalen geschikt voor diverse feesten en gelegenheden, dat is zaalverhuur bij de Party Regelaar. Wij doen aan zaalverhuur in het gezellige partycentrum Parola in Langeraar. Ideaal voor wie zoekt naar zaalverhuur in de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop. Kies uit diverse zalen voor allerhande feesten en partijen, van bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of receptie.
Zaalverhuur in ons partycentrum is ook ideaal voor het samenkomen van verenigingen, het houden van presentaties workshops, een brainstorm of inspirerende vergaderingen. Indien gewenst verzorgen wij naar de zaalverhuur ook uw hapje en drankje, maar ook complete buffetten of diners behoren tot de mogelijkheden.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Diverse zaalverhuur opties Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop

Het partycentrum biedt zaalverhuur in diverse ruimten. Kies bijvoorbeeld voor een samenkomen in het gezellig ingerichte café. Ideaal voor het vieren van een verjaardag, receptie of vergadering. Het café beschikt over ongeveer 50 zitplaatsen met tafels en rond de 20 barkrukken. Wij kunnen het café ook aanvullen met sfeervolle en functionele statafels.
Zoekt u naar een grote zaal voor grote feesten, gelegenheden of evenementen? In ons partycentrum is voldoende ruimte. Alle soorten zaalverhuur kunnen wij op maat voor u verzorgen. Wij luisteren altijd naar uw specifieke wensen. Van de aankleding, entertainment tot het eten en drinken. Zaalverhuur bij de Party Regelaar is een complete ervaring.

Contact over zaalverhuur in Bodegraven, Boskoop en Alphen aan den Rijn

Onze medewerkers informeren u graag over de diverse mogelijkheden van zaalverhuur voor de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop. Wilt u direct iemand spreken over zaalverhuur in partycentrum Parola?
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven