Bedrijfsfeest in regio Utrecht

Eigen horeca locatieMaatwerk arrangementenLosse producten inhuren

Wilt u een spetterend bedrijfsfeest organiseren in regio Utrecht, of plant u een personeelsfeest om uw werknemers te bedanken voor hun inzet? Dan is hulp wellicht welkom. Het enthousiaste team van Party Regelaar uit Ter Aar staat met plezier voor u klaar! Wij regelen alles wat nodig is om van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in regio Utrecht een groot succes te maken. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Vragen over onze service? Wij helpen u graag!

Laat uw bedrijfsfeest in Utrecht en omstreken door ons organiseren

Misschien wilt u een feest bij u op locatie organiseren, bijvoorbeeld op kantoor? Wellicht is het dan een leuk idee om een themafeest op locatie te organiseren voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in de buurt van Utrecht. Wij zorgen ervoor dat de aankleding van uw locatie volledig verzorgd wordt, natuurlijk in samenspraak met u. Daarnaast verzorgen wij graag de catering op locatie voor u. Kies bijvoorbeeld voor smakelijke kleine hapjes, of ga voor een volledig en uitgebreid buffet met verschillende koude en warme gerechten. Uw personeel zal smullen van de lekkernijen die onze koks klaarmaken. Natuurlijk verzorgen wij desgewenst ook muziek en entertainment op locatie, om het feest compleet te maken.

Neem contact met ons op en stel uw vragen direct

Wilt u een bedrijfsfeest of personeelsfeest in regio Utrecht organiseren? Dan helpt het team van Party Regelaar uit Ter Aar u daar graag bij. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u alleen hoeft te genieten van een smaakvol en gezellig feest. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0172 65 38 56 of door een e-mail te sturen naar info@partyregelaar.nl. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven