Bedrijfsfeest organiseren Bodegraven

Bij de Party Regelaar kunt u een Bedrijfsfeest laten organiseren voor in Bodegraven en omgeving. Als Party Cateraar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van en het begeleiden van feesten op locatie. Wij bouwen uw eigen bedrijfslocatie om tot een sfeervolle feestzaal die u niet meer terug herkend!

Thema bedrijfsfeest organiseren Bodegraven

Vaak is het leuk om een bepaald thema aan uw feest mee te geven. Dat kan soms al met een paar eenvoudige decoraties, maar ook met eten en drinken is uw bedrijfsfeest in een sfeervol thema te verzorgen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Voorbeelden om een thema toe te passen op uw bedrijfsfeest organiseren Bodegraven zijn:

 • BBQ Feest Compleet verzorgd
 • Hollandse meezingavond
 • Casino – Las Vegas avond
 • Saterday Night Fever
 • Back to the 80-90s
 • Ik Hou van Holland avond
 • Around the world
 • Caribbean Night

Bedrijfsfeest organiseren:

Het organiseren van een Bedrijfsfeest doen wij voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. Met name voor bedrijven is het een leuke en ontspannende manier om een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw persoonlijke feest op uw eigen locatie in de buurt van Alphen aan den Rijn. Vanzelfsprekend bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Complete verzorging:

De Party Regelaar staat garant voor lekkere en gezonde catering. Tevens verzorgt de Party Regelaar een of meerdere professionele koks die het eten bereiden en op de juiste manier voor u en uw gasten presenteren. Onze attente cateringmedewerkers kunnen uw gasten voorzien van een heerlijk verfrissend drankje.
Het bedrijfsfeest wordt met de grootst mogelijke zorg voor u voorbereidt en op de juiste manier gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een persoonlijk pakket samenstellen dat precies aan uw wensen voldoen: de Party Regelaar biedt vele mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Denk bijvoorbeeld aan extra entertainment op uw bedrijfsfeest?
Omdat het weer niet altijd mee zit in Nederland, kunt u bij slecht weer gebruik maken van het grote assortiment tenten en heaters. Uw gasten kunnen gewoon warm en droog staan.
Denkt u ook aan:

 • statafels
 • koelkasten
 • zitplaatsen
 • borden en bestek
 • glaswerk
 • tenten

Waar organiseren wij een Bedrijfsfeest?

De Party Regelaar komt naar u toe! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Wij komen graag bij u voor een feestje. Vaak werken wij in Bodegraven en omgeving. Bijvoorbeeld: Bodegraven, Ter Aar, Bodegraven, de Kwakel, Boskoop, Bodegraven, Leimuiden, Woubrugge, Gouda, Reeuwijk, Leiden; eigenlijk de Randstad, Zuid Holland en het Groene Hart van de Randstad. Van Amsterdam, Rotterdam tot Utrecht en Den Haag. Kortom: voor een bedrijfsfeest organiseren Bodegraven, moet je bij de Party Regelaar zijn!
Graag tot ziens!

Party Regelaar organiseert bedrijfsfeest in Bodegraven

Al vele jaren organiseren wij feesten voor medewerkers en familie van het personeel bedrijfsfeesten. Van kleine personeelsuitjes tot grote bedrijfsfeesten. Bedrijfsfeesten, een feest voor iedere werknemer. Eens een keer wat anders met je collega’s dan alleen met elkaar werken. Lekker ontspannen met je medewerker een drankje doen terwijl er een fijn muziekje op de achtergrond draait.

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn leuk voor jong en oud, werkgever en werknemer. Maar hoe komt zo’n personeelsfeest tot stand? Wordt dit geregeld door het bedrijf zelf of nemen de werknemers de touwtjes in eigen handen voor deze feestjes? Personeelsfeesten voor grote bedrijven worden vaak vanuit het bedrijf zelf georganiseerd voor alle werknemers die bij het bedrijf werkzaam zijn. Deze feestjes kunnen variëren van een feestje in een grote tent met een barbecue tot een groots feest met dj in een ingehuurde discotheek.

Vragen? Bel ons:

             0172 65 38 56
          info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER   TER AAR

Contact:

0172 65 38 56
info@partyregelaar.nl
Oostkanaalweg 32 B
2461 ER Ter Aar

Schuiven naar boven