Live cooking: een feest aan tafel

Heerlijk eten is een waar genot, maar niet alleen het eindresultaat is de moeite waard – ook het proces is een bron van vermaak! Door live te zien hoe de gerechten bereid worden, genieten uw gasten met al hun zintuigen van een feestelijke avond. Indrukwekkende technieken als het roken van vis of het flamberen van een saus zijn een spectaculair gezicht en wie weet kunnen uw gasten er zelfs nog wat van leren.

 

Wat is live cooking?

Zoals de naam al aangeeft betekent ‘live cooking’ dat de gerechten in levende lijve voor uw gasten bereid worden. Gepassioneerde koks laten de rauwe basisingrediënten zien en toveren deze ter plekke om in de lekkerste vlees-, vis- en groentegerechten. Uw gasten kunnen meegenieten, en zien precies wat er allemaal in hun eten zit en welke technieken en processen nodig zijn om tot een gerecht van restaurantkwaliteit te komen. Daarna is het natuurlijk smullen geblazen. En u zult zien: een live klaargemaakte maaltijd smaakt nog lekkerder.

Live cooking is een uitstekende manier om een etentje speciaal te maken. Uw gasten zullen zich niet vervelen terwijl ze op hun eten wachten, maar worden geheel bij het proces betrokken. En dat zorgt natuurlijk ook meteen voor gesprekstof! Ook de koks genieten ervan, want zij laten graag zien wat ze in huis hebben.

Live cooking op eigen locatie

Als u de Party Regelaar inschakelt voor een evenement met live cooking in Alphen aan den Rijn, dan kunt u uw eigen locatie en aankleding kiezen. Wij komen gewoon naar u toe met onze mobiele keuken, of u nou een feest op kantoor, in een loods of in een partytent houdt. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met al uw wensen wat betreft de gerechten. Zo kunnen wij een live barbecue verzorgen of juist een geheel vegetarisch evenement.

Ook de aankleding van uw live-cooking-evenement verzorgen wij graag. Wij houden ons graag aan uw thema en horen dan ook graag uw wensen en ideeën. Wilt u meer weten over live cooking? Of wilt u meteen een offerte aanvragen voor uw plannen? Neem dan contact op met de Party Regelaar uit Alphen aan den Rijn om uw wensen te bespreken.

Live cooking: een feest aan tafel
Schuiven naar boven