Bedrijfsbarbecue: Succesvolle Tips

bedrijfsbarbecue succesvolle tips

Wilt u deze zomer een gezellige bedrijfsbarbecue organiseren? Om er een succesvol evenement van te maken, moet u met behoorlijk wat dingen rekening houden. Iedereen wil kunnen genieten van heerlijk eten en drinken, u moet rekening houden met mogelijke regenbuien en er moet natuurlijk ook een goede sfeer hangen. Onze tips helpen u een succesvolle bedrijfsbarbecue te organiseren. Heeft u geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kan de Party Regelaar u geheel ontzorgen.

Handige barbecuetips voor bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsbarbecue wordt gegarandeerd een succes als u de volgende tips in gedachten houdt:

 • Zorg voor mooi weer! Okay, hier heeft u natuurlijk weinig invloed op, dus zorg in ieder geval voor beschutting tegen het weer, of dit nou de felle zon of een regenbui is.
 • Zorg ervoor dat u een plan B heeft, vooral als u de barbecue voor een erg groot bedrijf organiseert. Mocht het weer erg slecht zijn of gaat er onverhoopt iets anders mis, dan heeft u iets om op terug te vallen. Laat u uw bedrijfsbarbecue door de Party Regelaar verzorgen, dan stellen wij ook altijd een plan B voor.
 • Als u zelf de barbecue verzorgt voor een grote groep, is het bijna onmogelijk om het vlees voor iedereen tot in perfectie te bereiden. Niemand zit te wachten op rauw of verbrand vlees, dus laat het barbecueën geheel verzorgen door professionals.
 • Heeft u ook aan de aankleding gedacht? Denk hierbij aan het soort tenten, de verlichting, eventuele terrasverwarming en bijvoorbeeld bloemstukken. Zo maakt u uw bedrijfsbarbecue comfortabel en sfeervol.
 • Ook muziek is ideaal om sfeer toe te voegen aan uw barbecue. Dit kan een dj zijn, maar ook een liveband of zanger.

Geniet van een geheel verzorgde bedrijfsbarbecue

U kunt uw bedrijfsbarbecue in Alphen aan den Rijn en omgeving geheel laten verzorgen door de Party Regelaar. Zo kunt u ontspannen genieten van het evenement en weet u zeker dat iedereen voorzien is van een hapje en een drankje. Al het eten wordt ter plekke gebarbecued door onze vakkundige koks. Ook nemen wij onze eigen bar mee, die wij natuurlijk voorzien van alle gewenste dranken en ervaren barpersoneel.

De Party Regelaar neemt niet alleen de barbecue voor zijn rekening, maar ook de meeste andere faciliteiten, zoals stoelen, tafels, parasols en tenten. Wij hebben een loods met alle benodigde materialen om van uw bedrijfsbarbecue een succes te maken. Wij bouwen natuurlijk ook alles op en af – daar hoeft u zelf niet mee aan de slag te gaan.

Het proces en de mogelijkheden voor een bedrijfsbarbecue

Wilt u dat de Party Regelaar uw bedrijfsbarbecue verzorgt? Dit gaat als volgt in zijn werk:

 • U neemt contact met ons op en bespreekt wat uw wensen zijn.
 • Wij komen op locatie kijken en de mogelijkheden bespreken.
 • Wij maken een offerte op maat.
 • Een week van tevoren geeft u het aantal mensen dat u verwacht door.
 • Wij arriveren op tijd met alle materialen en bouwen alles op en af.

U kunt kiezen uit de volgende barbecuepakketten:

 • BBQ compleet: een totaalpakket met alles wat u verwacht van een lekkere barbecue.
 • Luxe: een heerlijk barbecuepakket aangevuld met smakelijke vis of biefstukken.
 • Wij kunnen natuurlijk ook een vegetarisch of Halal barbecuepakket leveren.

Wilt u meer weten of alvast de mogelijkheden voor uw bedrijfsbarbecue in regio Alphen aan den Rijn bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de Party Regelaar.

T: 0172 65 38 56

E: info@partyregelaar.nl

Bedrijfsbarbecue: Succesvolle Tips
Schuiven naar boven