De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere aangelegenheid. Het is vaak reden voor een feestje. Want juist nu kunt u uw bedrijf in de schijnwerpers zetten.
De Party Regelaar heeft alles in huis voor bedrijfsopeningen. Of het nu gaat om een sfeervolle aankleding, smaakvolle catering, muziek en entertainment.
Misschien heeft u al ideeën voor de opening van uw bedrijf, maar zoekt u nog een geschikte partner die alles voor u kan regelen? Wij bieden diverse opties voor openingen. De Party Regelaar is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van uw feest op uw eigen locatie. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om partyverhuur, catering en een professionele presentatie.

[dt_gap height=”30″][dt_button target_blank=”false” size=”big” animation=”none” link=”/contact/”]Klik hier om direct contact op te nemen![/dt_button][dt_gap height=”30″]

Complete openingen bedrijven in Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop

Bij openingen in de regio Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Boskoop kunnen wij uw bedrijf of showroom feestelijk inrichten, maar het is ook mogelijk om een sfeervolle feesttent te plaatsen. Bij openingen richten wij alles naar uw wens in, bouwen we op- en af met onze eigen mensen en verzorgen wij de stroom en watervoorzieningen.
Een spetterende opening is pas echt af met lekkere en mooi gepresenteerde hapjes en drankjes. Ons ervaren catering personeel zal er voor zorgen dat uw gasten niet te kort komen. Bij openingen kunt u kiezen uit diverse catering arrangementen, waaronder buffetten, tapas, dranken, broodjes en borrelhapjes. Wilt u uw gasten verwennen met een welkomstdrankje? Ook dat is geen probleem!

Meer informatie openingen Boskoop, Alphen aan den Rijn en Bodegraven

Voor openingen komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Zo kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken graag een compleet opening arrangement voor u.
Wilt u een afspraak inplannen met onze partyplanner of heeft u nog vragen?
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Schuiven naar boven